Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu felsefesi, Neslihan Atagül durgunluğu, Aybüke Pusat havası!

Nur Fettahoğlu felsefesi, Neslihan Atagül durgunluğu, Aybüke Pusat havası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şimdilerde tatilde olan 3 ünlü oyuncu instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerine çeşitli mesajlar yolladı. Nur Fettahoğlu, felsefe yaptı. Neslihan Atagül’ün durgunluğu dikkat çekti. Aybüke Pusat ise yeni imajıyla hava attı!

Babil dizisinde Eda karakteri ile izleyicilerle buluşan Nur Fettahoğlu, yeni sezonda da yine izleyicilerle aynı dizide buluşacak. Şimdilerde tatil yapan ünlü oyuncu, yaptığı paylaşım ile hayat felsefesini açıkladı: “Hayat ileriye doğru yaşanır ancak geriye bakınca anlaşılır. Her şey en doğru zamanda olur. Zaman bizim kafamızda yaşattığımız bir şey; aslında her şey tek bir zamanda olup bitiyor. Huzurlu yaşamanın en güzel yolu,anda kal!”demiş bir Bilge.”

Nur Fettahoğlu felsefesi, Neslihan Atagül durgunluğu, Aybüke Pusat havası! 9

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteri ile hayranlarının beğenisini kazanan Neslihan Atagül, yeni sezonda da ekranda performansını sergilemeye devam edecek. Oyuncu şimdilerde tatilin keyfini çıkartıyor. Ay başlarında Hadsiz isimli dijital dergisini yayınlamayı da sürdüren oyuncu durgun haliyle instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Nur Fettahoğlu felsefesi, Neslihan Atagül durgunluğu, Aybüke Pusat havası! 10

Aybüke Pusat ise şimdilerde yeni saç şekli ile takipçilerinden farklı yorumlar alıyor. Saçlarını kısaltan oyuncu, “Saçlarım semt modeli” notuyla fotoğrafını yayınladı.

Tatilde bulunan oyuncu, bikinili pozuyla binlerce beğeni aldı. Ünlü oyuncuya, iltifatlar üst üste geldi.

Nur Fettahoğlu felsefesi, Neslihan Atagül durgunluğu, Aybüke Pusat havası! 11