Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinde aşk ve komedi iç içe geçti!

Gençliğim Eyvah dizisinde aşk ve komedi iç içe geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Gençliğim Eyvah isimli dizide eğlenceli sahnelerin yanı sıra, duygusal sahneleri de izleyebilirsiniz. Zola ve Ahmet’in Azra’ya olan tutkusu dizide komedinin yanına aşkın heyecanını da katıyor…

Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizide 8 bölüm geride kaldı ve izleyiciler de gidişattan memnun. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca gibi usta isimlerin yanı sıra genç oyuncular da dizide başarılı performansları ile göz dolduruyor.

Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin yan rollerde yer alan diğer oyuncular arasında bulunuyor. Gençliğim Eyvah’ın 9. yeni bölümü 10 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Dizinin 9. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Zola’nın Azra’ya olan aşkının derinleştiğine tanık olacaksınız. Zola, “Ben bu güzellik için ölürüm” diyor. Dizide aşkın izlerini bulacaksınız… Ahmet’i elde etmek için Çağla’da yapmadığını bırakmıyor…

Çağla karakterini canlandıran Zehra Yılmaz yakın zaman önce kadroya katılmıştı. Dizinin yeni bölümü de yine çekişme içinde geçecek. İşte 9.bölümden ilk görüntüler: