Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, instagram paylaşımlarıyla Umay’ın imajını yerle bir ediyor!

Nur Fettahoğlu, instagram paylaşımlarıyla Umay’ın imajını yerle bir ediyor!

tarafından ker_def

Uzun süredir ekranlarda olmayan Nur Fettahoğlu, Kardeş Çocukları dizisiyle ekrana bir döndü, pir döndü adeta!

Saçlarının rengi ve yeni karakterinin tarzıyla çok beğenilen ve ekranda her hafta zarafet ve şıklık gösterisi yapan Nur Fettahoğlu, Umay rolüyle izleyenlere de ters köşe yaptı!

Televizyongazetesi/Detay – Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Peyker karakteri hala hatıralardayken Nur Fettahoğlu, ekrana bu kez dizinin ‘kötü kadını’ olarak döndü!

Ablasının sevgilisini baştan çıkaran ve ondan hamile kalan, sonrasında çocuğu doğurup terk eden ve ismini değiştirip, estetik ameliyat yaptırarak kendisine zengin bir koca bulan Ümmü, Umay olup bambaşka bir hayat yaşamaya başlıyor.

Dizi devam ettikçe, Umay’ın başlardaki sertliği de kırılmaya başladı. Ancak yine de dizinin en entrikacı ve zeki kadını o!

Nur Fettahoğlu, her yeni bölümle izleyenlerin takdirini kazanmaya devam ediyor. Umay’ın son derece snop duruşu, bencil ve soğuk yanlarına rağmen, Fettahoğlu, tam tersi bir karakter.

En azından sosyal medyada oyuncuyu takip edenler, ne kadar eğlenceli, esprili, gülmeyi seven, enerjik, samimi ve doğal olduğunu görmekte.

Fettahoğlu, kimi zaman sette bir karavanın penceresine tırmanmaya çalışırken, kimi zaman rol arkadaşlarıyla esprili sohbetleriyle sosyal medyadaki videolarda yer alıyor.

Umay ile uzaktan yakından alakası olmadığı görülen oyuncu, sosyal medyadan Umay’ın imajını da adeta alt ediyor!

Nur Fettahoğlu’nu takip edenler, karakteriyle onu ayırmayı da başarmış görünüyor.

Ünlü oyuncunun ne kadar başarılı bir oyunculuk çıkardığı, tam tersi karakterinden de belli oluyor aslında.

Umay’ın karizması sosyal medyada çiziliyor ama Nur Fettahoğlu, başarılı performansıyla her iki durumu da ayırmayı iyi başarıyor!

Son olarak üzerinde çiçekli bir elbise ile çimenlerin üzerine yatarak verdiği pozu paylaştı Nur Fettahoğlu.

Takipçileri, oyuncuya “Çiçekler sönük kalmış yanında, kötü karakter olduğun halde seni çok seviyoruz” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

İşte Nur Fettahoğlu’nun o paylaşımı:

?‍♀️ @cengizabazoglu @adl_official

Nur Fettahoğlu, instagram paylaşımlarıyla Umay'ın imajını yerle bir ediyor! 7

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.