Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, takipçilerine bir soru sordu, yorumlar ilginç oldu!

Nur Fettahoğlu, takipçilerine bir soru sordu, yorumlar ilginç oldu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Peyker karakteriyle hafızalara kazınan Nur Fettahoğlu, uzun bir aradan sonra Kardeş Çocukları dizisiyle ekrana döndü.

Kızı Elisa’yı dünyaya getirdikten sonra bir süre dizilere ara veren Fettahoğlu, Star Tv’nin yeni dizisindeki Umay karakteriyle ekranlara hızlı bir dönüş yaptı.

Dizinin sezon arası vermesinin ardından eşi Levent Veziroğlu ve kızı Elisa ile tatile çıkan Nur Fettahoğlu, doğal ve samimi hallerini, kızıyla sevimli fotoğraflarını takipçileriyle instagram’dan paylaşmaya devam ediyor.

Fettahoğlu, son olarak tatilde çekilen bir fotoğrafını paylaşarak yanına “Nefes almak nedir ??? Bilir misiniz??” diye yazdı.

Takipçileri Nur Fettahoğlu’na ilginç yanıtlar vermeye başladılar.

Bir takipçisi soruyu hayli ciddiye alarak  “Nefes Almak, Yaşamak Değildir. Yaşamak Hissettiklerindir. Hissettiklerinizi İliklerinize Kadar Yaşayın..Ve Hayatı İyisiyle Kötüsüyle Kabul Edip Yaşanılabilir Kılın” şeklinde bir yorum yaparken, kimi takipçilerinin de Fettahoğlu’nun sorusu üzerine düşünmek yerine “Nefes almak sensin, seni sevmek seni görmektir, senin güzel bakışını görmektir” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

 

Nur Fettahoğlu, takipçilerine bir soru sordu, yorumlar ilginç oldu! 7

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.