Ana sayfa TV Programları Nuran Hanım’ın Sezar salata tarifi… Zuhal Topal’la Sofrada 89. Bölüm

Nuran Hanım’ın Sezar salata tarifi… Zuhal Topal’la Sofrada 89. Bölüm

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Aralık Perşembe günü 89. bölümde yarışan isimler ise gelin Pınar ve kayınvalidesi Nuran Aytay ikilisi oldu. Kayınvalideler sütlü patates çorbasını beğenmediler ve çeşitli eleştiriler yönelttiler… Topal, pırasa böreğini çok beğendiğini söylerken Şerife hanım ile Mercan hanım böreği beğenmediklerini söyleyince ortam bir hayli gerildi. Kayınvalideler arasında puanlama konusunda tartışma yaşandı. Bazı kayınvalidelerin ilk günlerdeki sessizliğini Semra hanım kendi gelinlerine yatırım yapmak olarak yorumladığını belirtti.

Kayınvalideler arasında puanlama konusunda tartışma yaşandı. Bazı kayınvalidelerin ilk günlerdeki sessizliğini Semra hanım kendi gelinlerine yatırım yapmak olarak yorumladığını belirtti. Videodan başlıktaki bölümle ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Şerife hanımın pırasa böreğinden tat alamadığını söylemesi üzerine Zuhal Topal, alaycı bir tavır sergiledi. Topal, “Pırasası uçtu mu, nereye gitti. Vallaha kendinizi aştınız yorumlarda. Biz anlamıyoruz pırasa böreğinden! Ben çok beğendim çok güzel” diye konuştu.

Semra hanım da Şerife hanımın kendi gününe yatırım yaptığını ve puan vermemek için bunu yaptığını söyledi. Selma hanım da puan vermemek için Şerife hanımın bahane bulduğunu ve oynadığını söyledi.

Böreği harika bulduğunu söyleyen Selma hanıma Zuhal Topal da destek verdi.

Mercan hanımın da börekten tat alamadığını söylemesi üzerine Zuhal Topal, “Pes pes” diyerek duruma tepkisini ortaya koydu. Topal, hem Şerife hem de Mercan hanımların bu yorumlarına bir hayli kızdı.

Zuhal Topal, çekim yapan kameramanlara beğenip beğenmediklerini sordu. Toplamda 8 kişinin böreği çok beğendiğini anlatan Topal, “Sözü seyircinin takdirine bırakıyoruz” diyerek bu kayınvalideleri bir nevi izleyicilere şikayet etmiş oldu.

Şerife hanım ise puan yüzünden olmadığını ve gerçekten böreği beğenmediğini söyledi.