Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı BOĞA Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Nuray Sayarı BOĞA Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, burç yorumlarıyla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, ekran başındaki izleyicilerin merakla bekledikleri haftalık burç yorumlarını yaptı.

Bu hafta burçları neler beklediğinin yanıtlarını tek tek veren Nuray Sayarı, bu hafta sizleri bekleyen fırsatları ve tehlikeleri anlattı.

11-17 Şubat Haftası için yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, BOĞA BURCU için şu bilgileri verdi:

Sevgili Boğalar, bu hafta cilt problemlerine dikkat edin. Daha önce denemediğiniz hiç bir şeyi kullanmayın bu hafta. Yeni bir ilaca başlayacaksanız mutlaka testini yaptırın. Cildinizin çok hassas olduğu bir haftadasınız bu hafta. Gelirinizi artırmak için bilmediğinizi yollara girmeyin. Aşk hayatınızda anlaşma, ilişkiyi yıpratmanızı engelleyecek. Bir boğa burcuyla birlikte olan kişi, boğayı anlamaya çalışması gerekiyor. Bu hafta boğa burçlarının sabır tahammülü olmayacak. Bir boğa’yı çok nadir sinirli görürsünüz. Ama güvenilir olmazsa bu hafta siniri artabilir. Anlamadığınız bir şeyi bile ona sorun. Karar vermeniz gereken bir çok durum yaşayabilirsiniz bu hafta. Hızlı kararlar alıp vermeden önce, biraz empati yapın, direkt kapıları kapatmayın. Anlamadığınız zaman karşı tarafa sorun. Özellikle yolculuklar, yeni fırsatlar konusunda inanılmaz şanslısınız. Mars perşembe günü itibariyle gerçekleri öne çıkaracak, size bir haksızlık yapılmışsa geçmiş günlerde, kesinlikle gerçekler bu hafta ortaya çıkacak. Görünmeyeni görmek, bilinmeyeni bilmek, karışıklık içinde olan problemleriniz, yaşamınızda sorun olacak her şey perşembe günü çözülecek. Yeni bir iş hayatı kurduysanız perşembe ve cuma günü işte ilerleyebilecek olmanızı hissedeceksiniz. Bu hafta sağlığınıza dikkat edin. Bilmediğiniz ilacı içmeyin, bilmediğiniz kremleri sürmeyin.