Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık Kova Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık Kova Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için KOVA burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

Sevgili Kovalar, uzun zamandır kendine malum olan hissettiğiniz şeyleri değerlendirin. Kariyerinizde güçlendirecek olumlu bir döneme giriyorsunuz.Bu sabah uykudan aşk ayrılığı yaşadıysanız, özlemle uyanabilirsiniz. Hislerinizi doğru değerlendirin. Geçtiğimiz haftalarda çok tartışmalar yaşadınız, bu yaşadıklarınızı artık yaşamak istemşiyorum duygusuyla bu sabah uyandınız. Hafta boyunca bilinmezlik sona erecek, size bu durum ilişki aşk ve evlilik konusunda güven yaratacak.Bu hafta aile birlikteliğiniz, birbirinize ayırdığınız anlar, sizler için daha önemli olacak. Birliktelik ve beraberlik olarak huzur bulacaksınız. 

İşinizde maddi bir terfi alabilirsiniz, kendinize duyduğunuz güvenini artacağı bir durum yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hataları tekrar yaparsanız, sağlığınızı bozabilirsiniz. Daha önce partnerine yalan söylediyseniz yeni ilişkilerinizde sakın yapmayın. Güneş 20 Mart’ta Koç burcuna geçiş yapıyor. Öncelikle internetle ilgili projeleriniz var ise, web sitesi yaptırmak, internet üzerinde satış için işlemler için gayet uygun bir süreçte olacaksınız.Bunun yanı sıra eğitime başlamak, kursa gitmek, seminerlere katılmak veya vermek için de oldukça güzel bir dönem. Bu süreçte komşularınızla gereksiz atışmalara girişmeyin, kardeşlerinizle de aranızı iyi tutun, kavga etmeyin.Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak.

Ev, yuva, aile ile ilgili konularda daha çok mücadele, efor, agresyon meydana gelebilir. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamamakta yarar var. Eviniz için tamirat, onarım, bakım, taşınma, yer değiştirme için oldukça uygun bir hafta olacak sizler için. Geleceğe yönelik projelerinizi bu hafta şekillendirmeye başlayabilirsiniz.Ailenizle önemli konuşmaları konuşmak için çok uygun olmayabilir, onlara bir şey ikna etmeye çalışmak sizi normalden çok daha fazla yorabilir, aile içinde parasal mevzulardan dolayı gergin durumlar olabilir veya aile içi harcamalar artabilir ve bu sizi biraz kasabilir.Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek.

Bu Dolunay 9. evinizde gerçekleşecek; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon. . vb konular etki altında olacaktır.Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.