Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, hangi burç için şanslı, hangi burç için şanssız yorumunu yaptı?

Nuray Sayarı, hangi burç için şanslı, hangi burç için şanssız yorumunu yaptı?

tarafından ker_def

Habertürk ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Özge Uzun’un sunuculuğunu üstlendiği  Haber Global’a konuk olan Astrolog Nuray Sayarı, burçlarla ilgili verdiği önemli detaylarla dikkatleri üzerine çekti.

Burç yorumlarında ne söyleyeceği en çok merak edilen isimlerden Nuray Sayarı, tek tek burçların 2019 yılındaki durumlarına vurgu yaptı:

KOÇ:

Koçlar kendinizi yenileyip, değiştirip, hayata karşı bakış açınızın tepeden tırnağa değişeceği bir yıl olacak. Duygularınızda ve para kazanmada azim kazanacağınız bir yıl. Çok zor 12 yıl geçirdiler. Bir çok koçun hayatında ilişkiler bitti, şimdi artık toparlanma yılı.

BOĞA:

Boğalar, büyük lokma yutun ama büyük laf konuşmayın. Çocuğunuz, kocanız veya siz boğa burcu iseniz ‘benim eşim asla bunu yapmaz’ demeyin. Devrim yılı olacak. Yapamadıklarını yapacak, yapmaz dedikleri ile ortalarda çok konuşulacaklar. Her şey başınıza gelebilir, her şeyi yaşayabilirsiniz.

İKİZLER:

İkizler, çok şanslı bir yıldalar. Bekar çocuğunuz varsa, bir türlü yuva kuramıyorsa yuva kuracak. Hayatınızın aşkını hayatınıza çekebilir, evlenebilirsiniz. Hayat size piyangolarını sunacak.

YENGEÇ:

Yengeçler şikayet edip sürdürdükleri, bitirmedikleri ilişkilerden ‘pır’ diye gidecek. Yengeçler ‘hiç kimse vazgeçilmez değildir’i öğretecek. 2019 yılı onlar için inanılmaz bir ‘ben yokum’ durumunu yaşatacak. Yengeçler ile birlikte olanların tedbirli olması ve silkelenip aklını başına alması gerekiyor. Saplantı ve takıntılar hayatınızda bitiyor.

ASLAN:

Aslanlar çok zor bir yıl yaşadılar. Hayatınızdan insan çıkartmaktan, görmezden gelip gördüklerinizle yüzleşmekten, şu andan itibaren kayıplarınızın kazanç olmadığını hissedip deneyimlediğiniz, hatırladığınız ve öğrendiğiniz bir yıl yaşıyorsunuz. İşiniz, çevreniz, düzeniniz değişecek. ‘Sahnenin ışıkları yansın ben ortadayım’ diyeceksiniz. Sizin için yükseliş yılı olacak. Kendilerini net bir şekilde gösterecekler ama egoları ile değil doğrulukları ile, yaptıkları işle ortada olacaklar.

BAŞAK:

Başarılı insanlar titiz olur, detaycı olur ve pimpirikli olur. Yaptığı işte adından söz ettiren birisiyle tanışıyorsanız başaktır. Başarılı insanların bir yerine bir başak dokunur. Başaklar için yatırım yılında olacak. Tuttukları paraları yatırım olarak değerlendirecekler. Sabrederek sürdürdüğü bir ilişkiyi de artık evliliğe götürebilecek. ‘Benim geçmişim yok, geleceğim var’ diyeceğiniz bir yıl yaşayacaksınız

TERAZİ:

Adalet düşkünü olan, belirsizlik yaşamaya tahammülü olmayan terazi burçları…. Kendilerini kanıtlamak istedikleri alanda tamamen kanıtlayacaklar. Yaptıkları işlerde isimlerinden başarıyla söz ettireceker. Terazilere mart, nisan, mayıs aylarında gizli ilişkilere karşı dikkatli olun uyarısı yapıyorum. Uzun süreli bir ilişkiye sahipseniz gizli işlerden uzak durun.

AKREP:

Akrepler için kayıplarının kazanca dönüşeceği bir yıl olacak. Akrep para biriktirmeyi çok iyi öğrendi. İşsiz kalmayı da öğrendiler. Kendi içinize dönüp görmezden geldiğiniz özel alanlarınız ile yüzleştiniz. Kendiniz ile hesaplaştınız. Şimdi artık kayıplarınız kazanca dönecek, hayatınızdan çıkardıklarınız size geri dönebilir; arkadaşlar, kayıp paralar gibi. Biten ilişkilere akreplerin yeniden şans vermemesi lazım. Denenmişi denememeleri lazım, mutlu bir yıl yaşamak için.

YAY:

Yay burcu iseniz 12 senedir kendi evine gelmeyen bolluk, bereket gezegeni Jüpiter bolluk getirecek. Bir ilişkiniz varsa ikinci bir aşkı almayın. İştahlıysanız iradenize sahip çıkın, kilo almamaya çalışın. Bir rahatsızlığınız varsa jüpiter büyütür önleminizi alın. Ama bolluk, bereket ve şans sizinle olacak.

OĞLAK:

Oğlaklar tedbirin, sorgulanmanın burcu oğlaklar… ‘İyi bir yönetici olurum. Beni kimse yönetemez’ diyen oğlaklar…. ‘Ben de yönetilebilirmişim, ben de yapabilirmişim’ dedikleri ve deneyimledikleri önemli bir süreçteler. Oğlak için çalışma, üretme ve kazanma yılı olacak. Sadece arınması gereken bağlımlılıklarından, aşması gereken zorlayıcı özelliklerinden arınabilmesi için yıl boyunca tutulmalar oğlak-yengeç aksında olacağı için eksiyi atıp yeniyi kuracak. Çok dedikodunuz yapılacak, hakkınızda çok konuşulacak. Kulağınızla duymadığnıız hiçbir söz için kendinizi dolduruşa getirmeyin. Çok dikkatli olun.

KOVA:

Kovalar spekülasyonlardan arınıyorar. Kendilerine göstermeleri gereken değeri gösterecekler. Çok çalışacaklar, çok üretecekler. Aşk konusunda zorlanacaklar. ‘Doğru olan neyse onu istiyorum’ diyecekler, hayalci olmayacaklar.

BALIK:

Balıklar; düzen isteyecek, uyum isteyecek, huzur isteyecek ve mutluluk isteyecek. İstediği her türlü uyumu ve mutluluğu hayatına çekebilmesi için gözünüze perde indirmeyin. Karanlık bir ilişkideyseniz nasıl aydınlatabileceğinize bakın. Onu olduğu gibi kabul ederken size zarar vermesine müsaade etmeyin.