Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 2019 yılı BAŞAK BURCU yeni ve özel yorumu!

Nuray Sayarı’dan 2019 yılı BAŞAK BURCU yeni ve özel yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, 2019 yılına özel burç yorumlarında bulundu… Yeni yılda burçları neler bekliyor? Sayarı, 2019 yılında meydana gelecek astrolojik gökyüzü olaylarına da bakarak burçlarla ilgili ayrıntılı tahminler yaptı. Dikkat edilmesi gereken konular, önemli aylar, dönemler… Burcunuza göre Nuray Sayarı’nın sizlere önemli tavsiyeleri bulunuyor.

Koç, Boğа, İkizler, Yengeç, Aslаn, Bаşаk, Terаzi, Akrep, Yаy, Oğlаk, Kovа ve Bаlık burcu için Nuray Sayarı’nın çok özel bilgilerini sizler için derledik. Ünlü Astrolog 2019 yılında burcunuzla ilgili çok özel bilgiler sunuyor.

NURAY SAYARI’DAN EN YENİ BAŞAK BURCU 2019 YORUMU:

Başak burcu için tam anlamıyla titiz bir yapıda olan Başaklar tam yapılarına uygun, her konuda titiz düşünecekleri, seçicilik içinde iş, kariyer ve kazanç konularında ilerlemeyi tercih edecekleri bir yıl yaşayacaklar. Popülerlikleri artacak iş ve kariyer konusunda… Özelilkle yılın sonuna doğru, Temmuz ayı ve sonrasında mesleki, kariyer, eğitim alanlarında popülerliğiniz artarken hakkınızda çok fazla konuşulacak olması eğer bir kuruma bağlı çalışıyorsanız, ortaklaşa bir iş yapıyorsanız ön plana çıkıyor olmanız kıskanılmanıza sebep olabilir.

Tüm gözlerin üzerinde toplanmasına neden olabilir. Bu durum da sizi rahatsız edebilir. Bir kuruma bağlı çalışıyorsanız üstleriniz ve astlarınız ile aranızdaki enerjiyi çok iyi dengelemeniz gerekiyor. Ortaklaşa bir iş yapmayı planlıyorsanız 2019’da bunu yapmaktan kaçınmayın. Sadece araştırmadan yeni başlangıçlara adım atmayın.

Kendinizi eğitmek istediğiniz alanlarda, arayışlar içinde olduğunuz fırsatları geliştirmek ve hayatınıza çekmek için çok çaba sarf etmeyeceksiniz. Çünkü eksik olduğunuz noktaları hayat önünüze getireceği için gelişeceğiniz bir yıl.

Aynı zamanda birçok başak, meslek değiştirebilir, sektör değiştirebilir, kendine yeni iş kapıları açabilir. Hem kariyer, hem unvan olarak düzen yaşayabilir.

Bekar başaklar her zaman seçici olduğu gibi 2019’un tamamında da seçici olacak. Yılın 3.,4. ve 5. ayında muazzam ani başlayacak ilişkilerle yıl bitmeden evlenebilir, yuva kurabilir, birlikte yaşama kara alabilir. Her şeyi ani bir kararla ilerletebilir.

Sağlıkta metabolizmaya çok dikkat etmeniz gerekiyor.

TÜM BURÇLARLA İLGİLİ NURAY SAYARI’NIN DETAYLARI YORUMLARINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ: