Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 2019 yılı YAY BURCU yeni ve özel yorumu!

Nuray Sayarı’dan 2019 yılı YAY BURCU yeni ve özel yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, 2019 yılına özel burç yorumlarında bulundu… Yeni yılda burçları neler bekliyor? Sayarı, 2019 yılında meydana gelecek astrolojik gökyüzü olaylarına da bakarak burçlarla ilgili ayrıntılı tahminler yaptı. Dikkat edilmesi gereken konular, önemli aylar, dönemler… Burcunuza göre Nuray Sayarı’nın sizlere önemli tavsiyeleri bulunuyor.

Koç, Boğа, İkizler, Yengeç, Aslаn, Bаşаk, Terаzi, Akrep, Yаy, Oğlаk, Kovа ve Bаlık burcu için Nuray Sayarı’nın çok özel bilgilerini sizler için derledik. Ünlü Astrolog 2019 yılında burcunuzla ilgili çok özel bilgiler sunuyor.

NURAY SAYARI’DAN EN YENİ YAY BURCU 2019 YORUMU:

Yay burcu.. Jüpiter 12 yıl sonra asıl yöneticisi yay burcuna geçiş yaptı. Kilo almamayı özen gösterin. Jüpiter sizin burcunuzun yöneticisi. bolluk getirecek, bereket getirecek, şans getirecek, büyük fırsatlar getirecek. Aşk da getirecek.

Yaylar çok şanslı. Bu yılın en şanslı burcu yay. Çok iyi para kazanacaksınız, çok iyi yatırımlar yapacaksınız. Bekarlar şahane aşklar yaşayacaksınız. Ama eş seçmek konusunda çok seçici olacaksınız. Seçilen olacaksınız, seçen olacaksınız. Seçtiniz kişileri tercih edeceksiniz. Sizi seçenleri uygun görmüyorsanız çok kısa sürede gözardı edeceksiniz. Dolu dolu bir yıl yaşayacaksınız. Kilo almamaya özen gösterin.

Para, ilişki, düzen, sağlık konularında çok şanslısınız. Özellikle son 2 yıl Yaylar Satürn’ün döngüsünden kaynaklı inanılmaz çaresiz hastalıklar yaşadılar. Şifa yılındasınız. Ciddi rahatsızlıklar yaşadıysanız bunların hepsinden arınıp şifalanıyorsunuz.

TÜM BURÇLARLA İLGİLİ NURAY SAYARI’NIN DETAYLARI YORUMLARINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ: