Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan ASLAN burcuna aşk ve iş yaşamında büyük uyarılar!

Nuray Sayarı’dan ASLAN burcuna aşk ve iş yaşamında büyük uyarılar!

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında konuşan ünlü astrolog Nuray Sayarı, Aslan burcu için çok önemli bir mesaj verdi.

Aşk ve ilişki konusunda Aslan burçlarının dikkatini çeken Nuray Sayarı, özellikle iş hayatı ve para konularında da önemli bilgiler sundu:

“Aslanlar çok zor bir dönemi geride bıraktı. İnanılmaz haksızlıklara uğradılar. İnanılmaz sıkıntılar yaşadılar. Evlilik, ilişkiler, aşk anlamında birçok Aslan kandırılma ve aldatılma yaşadı. Hayatın her konuda gerçeği ile bütünleşmek, gerçek ile bütünleşirken planlarını kendi başına uygulamak yerine büyüklerine akıl danışmaları gereken bir haftadalar.

Çok büyük heyecanlar yaşamanız, “Ben bunu da yaparım” diyebileceğiniz bir dönem. Maddi yönden başkasına bağımlı olmaktan kurtulun. Hayal kırıklığına maruz kalabilirsiniz. Ne yapmak istiyorsanız kimseye güvenmeden kendiniz yapın. Ama fikir konusunda işi bilenlerden mutlaka fikir alın. Kendi başınıza her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinizin bilincinde olun.

Aşk hayatınızda bir ayrılık yaşayan Aslan burcu iseniz, barışma ve birleşme haftasındasınız. Hissederek hareket edecek, kapattığınız kapıları huzurla açacaksınız.

Kalbi boş bir Aslan burcu iseniz, ayın sonunda bir tutulma var. Bu tutulma size yeni aşkları getirebilir. Ama duygular konusunda, hisler güçlü ve derin olduğu bir süreçtesiniz. Sağlam adımlar atacaksınız. İlişki seçimi konusunda yeterince güvende ve huzurlu hissedecekler.

Kulaktan dolma bilgilere de etkilere de kulaklarınızı kapatmanız lazım. Yeni açılan yollarda sağlam adım atın. Danışmadan hızlı kararlar almayın.”