Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan ilginç tavsiye; “Bekar Akrep Burcu bu hafta yeni birisi ile tanışırsa ne yapmalı?”

Nuray Sayarı’dan ilginç tavsiye; “Bekar Akrep Burcu bu hafta yeni birisi ile tanışırsa ne yapmalı?”

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı, Akrep  burcu için bakalım neler söyledi;

Sevgili Akrepler; aşk yaşamınızda bu hafta karşılıklı özveri söz konusu, mutlu olacaksınız. Tamamen geleceğe odaklanacağınız, yaşam enerjinizin yükseleceği güzel bir haftadasınız. Bekar Akrepler yeni ortamlar ve arkadaşlar gündeminizde olacak, yeni aşklara adım atabilirsiniz ama karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan büyük adımlar atmayın, bağlanmak için kendinize zaman vermenizi öneriyorum.

İşini severek yapan Akrepler bunun karşılığını alacaklar. Ev değişikliği planlıyorsanız eğer taşınma, mal alma satma konusunda son derece güzel, uyumlu fırsatlar elde edeceksiniz. Sağlık konusunda iyi bir hafta ancak bazı ağrılarınız olabilir, evham yapmamanızı tavsiye ediyorum.