Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Koç Burcuna ilginç tavsiye; “Korkusuz olun, kaybetmeyin!”

Nuray Sayarı’dan Koç Burcuna ilginç tavsiye; “Korkusuz olun, kaybetmeyin!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görüyor. Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etlileri olacağını belirten Sayarı, Koç burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Koçlar, geçtiğimiz haftalara göre daha iyi bir süreçtesiniz, emeklerinizin meyvesini toplayacağınız bir haftadasınız. Dolunay sizlere şans ve fırsatlar getirecek, özellikle aşk, ilişkiler veya varsa çocuklarınız konusunda sizin için önemli olan beklentilerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız.

İşsiz Koçlar, yen iş fırsatlarına sahip olacağınız bir haftadasınız. Şu an ki işinizden memnun değilseniz eğer vaktiyle birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızdan destek görüp iş değişikliği yapabilirsiniz. Size tavsiyem, lütfen bu fırsatları korkusuzca değerlendirin. Size sunulan imkan ve fırsatları elde etmeniz için harekete geçmeniz gerek. Korkak davranırsanız yerinizde sayarsınız. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar bunu unutmayın. Seçmeli ve tercih etmelisiniz bu hafta bunun tam zamanı.

Aşkta kırgınlık ve dargınlık yaşayanlar, partnerlerinin kendilerine haksızlık etmesine müsaade etmesinler. Sosyal ilişkilerinizde de hayır demeyi bilin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Aile bireylerinizin sağlık problemleri olabilir bunları da gözünüzde büyütmeyin. Sevgili Koçlari bu hafta, korkusuz olun kaybetmeyin!