Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’dan evde temizlik esprileri!

Nurgül Yeşilçay’dan evde temizlik esprileri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine çekilen ünlü isimlerden Nurgül Yeşilçay’dan farklı paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, evde temizlik aletleri ile hem yerleri süpürüp hem de spor yapılabileceğini kanıtlamaya çalıştı. Tabii ki hepsi birer espriydi…

Birçok ünlü isim evde kalma süresinin uzadığı şu günlerde sosyal medyada farklı içeriklerle hem kendisi eğleniyor hem de takipçilerini eğlendirmeye devam ediyor. Yeşilçay, spora gönül verenleri ev işlerine davet etti. Oyuncu, “Merhaba spora gönül vermiş dostlarım, bugünkü sporumuzu bu iki aletimizle yapacağız”  diyerek videolar paylaştı.

Evdeki temizlik aletleri ile spor yapmaya çaba harcayan oyuncu, “Bel, kol, popo ve bacak kaslarını bi arada çalıştıran iki süper alet. Şu püsküllü olanın tasarımı hatalı, fazla oynar başlık, silinecek yeri tutturması zor filan ama bir ütü kadar sıkıcı olmadığı için bu günler için uygun olduğunu düşünüyorum! Hani bu süreç sonrası digital dünyaya geçiş yapıyorduk! Oklavayla, süpürgeyle mi geçiyorum ben digitale” diyerek takipçilerini gülümsetti.

Nurgül Yeşilçay, instagram hikaye bölümünden üst üste videolar paylaşarak ev işleri yaparken spor da yapılabileceğini kanıtlama çabası içine girdi.

Oyuncu, esprili paylaşımları ile sosyal medyada da adından konuşturdu.