Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay, dizi konusunda turnayı yine gözünden vurdu!

Nurgül Yeşilçay, dizi konusunda turnayı yine gözünden vurdu!

tarafından ker_def
26 Mart 1976 doğumlu olan Nurgül Yeşilçay, Gülperi dizisiyle yeni sezonun en iddialı işlerinden birisine imzasını atacak.

Gülperi dizisinin yayın günü olarak Salı belirlendi… Yani Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler asıl rakipleri olacak. Zira, Gülperi de diğer iki rakibi gibi kadın izleyici grubunun daha çok ilgi göstereceği bir yapım konumunda.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Muhteşem İkili de salı günlerinin diğer iki önemli dizisi. Ancak bu iki dizinin farkı erkek izleyici grubunu hedefliyor olmaları.

Bugüne kadar İkinci Bahar, Asmalı Konak, Ezo Gelin, Aşk ve Ceza, Paramparça gibi çok konuşulan, iddialı dizilerde yer alan Nurgül Yeşilçay, yeni dizi seçiminde de başarılı bir adım atmışa benziyor.

Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan, köşe yazısında Gülperi dizisinin tanıtımının dikkat çektiğini ve total izleyici grubuna hitap etmede zorluk yaşamayacağını yazdı.

İşte Oya Doğan’ın Gülperi dizisi yorumu:

“Gülperi dikkat çekiyor

Tims&B’nin yapımcılığını, Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un senaristliğini, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Gülperi’nin ilk tanıtımı Show TV’de yayınlandı.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı işin tanıtımı derdini anlatan, total seyirciye oynayan ama oldukça dikkat çekici olmuş.

Bir annenin üç çocuğuna kavuşma hikayesi her zaman ilgi çeker.

Bu sezon en çok merak ettiğim işler arasında Gülperi. Umarım seyirciyle buluşması da iyi olur.”