Ana sayfa Kadın Haberleri Nurgül Yeşilçay kariyeri açısından büyük adım attı!

Nurgül Yeşilçay kariyeri açısından büyük adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Lise yıllarında aldığı resim eğitimini bugünlerde yetenek olarak sergileme fırsatı bulan Nurgül Yeşilçay, Balat’ta açtığı sergisine hayranlarını davet etti.

Dün akşam sergisinde dostlarını ağırlayan ünlü oyuncu, bugünden itibaren vatandaşlara açıldığını belirten mesajıyla dikkat çekti.

Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, “Sergi bugün itibariyle gezilebilir. İyi eğlenceler. Dün açılışta yanımda olan tüm dostlara kocaman teşekkürler” diyerek mesaj bıraktı. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne Anemas Zindanları’nı tahsis ettiği için teşekkür eden oyuncu, sergilerin bağışı ile çocukların eğitimine katkı sağlayan Çaba Derneği’ne ve bu hedefinde yanında olan diğer dostlarına teşekkür etti.

“Hikaye bölümünden kalp dağıtmaya devam” notuyla destek olan sevdiklerine gönderme yapan Nurgül Yeşilçay, bu sergisini kadınlara yönelik olarak hazırladı.Oyuncu, geçtiğimiz Ağustos ayında kızının gözleri önünde eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetinden sonra tepkisini resim yaparak göstermek isteyerek yeniden eline fırça almış ve sonrasında da yaptığı resimleri sergi olarak sunmaya karar vermişti.

Nurgül Yeşilçay kariyeri açısından büyük adım attı! 7