Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir bir ilke imza atarken damgasını da vurdu!

Demet Özdemir bir ilke imza atarken damgasını da vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Demet Özdemir iç çekişi, yutkunması ve mimikleriyle bile ağlatmayı başarıyor… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 10. bölümü 11 Mart Çarşamba akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Dizi gerçek bir hikayeden aktarıldığı için ekran başındaki izleyiciler de karakterlerden sanki o kişiymiş gibi olmalarını bekliyor.

Mehdi karakteri ile İbrahim Çelikkol, bu hissiyatı daha dizinin ilk başlarında vermişti. Çelikkol’un tecrübesi ve karakteri ortaya koyarken sadeliği onun başarısının anahtarıydı.

Dizinin 10.bölümünde Zeynep’i canlandıran Demet Özdemir’i izleyenler ayrı bir heyecan dalgasına kapıldı. Bugüne kadar oyuncuyu eleştirenler bile, “Demet Özdemir gerçekten kendini geliştirmiş” diye mesajlarıyla sosyal medyada oyuncuya hakkını teslim etti.

İlk kez dram projesinde yer almasına rağmen Demet Özdemir, Zeynep karakterini oynamadığını onu yaşadığını hissettiren bir performansa imzasını attı. Sosyal medyada diziyle ilgili en çok da bu durum konuşuldu.

“Demet Özdemir oyunculuğu der susarım” diyenler çoğalırken, Benal’in gerçekleri Zeynep’e itiraf ettiği anlardaki mimikleri, ses tonu ve duruşu bu karakteri ne kadar içselleştirdiğini gösterdi.

Zeynep’in iç çekişleri, bakışlarındaki acı, ses tonundaki vurgular izleyicilerin sanki bu anlar gerçekmiş gibi yaşamasını sağladı.