Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay yeni dizisi Gülperi’yi ateşe atıyor ama farkında değil!

Nurgül Yeşilçay yeni dizisi Gülperi’yi ateşe atıyor ama farkında değil!

tarafından ker_def
Nurgül Yeşilçay’ın sinirlerine hakip olup Gülperi dizisine odaklanması şart!
Televizyon Gazetesi Analiz

Yeni sezonda Gülperi dizisiyle ekranda olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’dan magazin medyasına yansıyan haberler pek içaçıcı değil…

Sevgilisi Necati Kocabay ile tartıştığı ve elindeki bardağı fırlattığı şeklindeki haberler görmüşsünüzdür.

Ünlü oyuncunun yeni sezonda hem de yeni bir başlangıç öncesi bu tür olumsuz haberlerle gündeme gelmesi pek iyi olmamakta.

Olayın detayları Posta gazetesine yansımış, bizim yorumumuz bu olay üzerine değil…

Nurgül hanımın gergin halleriyle gündeme gelmesi aslında ‘olumsuzluğun’ daha çok ilgi görmesiyle alakalı.

Magazin medyasında olumlu değil, olumsuz içeriklerin daha çok okunduğu biliniyor. Bu yüzden de en ufak bir olumsuzluk durumunda olay hemen abartılarak sunuluyor.

Show TV ekranında Gülperi dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Yeşilçay ile ilgili bu tür olumsuz haberler de oyuncu da baskı yaratabiliyor.

Nurgül Yeşilçay yeni dizisi Gülperi'yi ateşe atıyor ama farkında değil! 7

İşte bu noktada Yeşilçay’ın sinirlerine hakim olması ve olumlu içeriklerle magazin medyada yer almaya çaba harcaması şart.

Oyuncunun menajerinin ve PR ajansının mutlaka medyada olumlu içerik çıkarılmasına yönelik çabalar harcaması hatta Yeşilçay ile ilgili içeriklerin dizisine, işini, rolüne yönelik olması için içerik-fikir üretmesi gerekiyor.

Yeşilçay’ın özel yaşamının dizinin önüne geçmemesi için daha dikkatli olması noktasında eminiz yapımcıdan da bir uyarı gidecektir.

Zira dizi tutturmanın bu kadar zor olduğu bir ortamda oyuncuların özel yaşamları ile dizilerini riske atmaması önemli bir konu.

Hatırlanacağı gibi Gülperi dizisinin setinde de muhabirlerle arasına mesafe koyan Yeşilçay, ertesi günlerde gergin halleriyle haber olmuştu.

Gülperi dizisinin iyiliği için, Nurgül Yeşilçay’ın daha sakin olmasına ve rolüne odaklanmasına ihtiyacı var.