Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’a yeni dizisi Kefaret için büyük destek!

Nurgül Yeşilçay’a yeni dizisi Kefaret için büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Kefaret dizisi, Zülfü Livaneli’nin gerçek hayattan eserlerine yansıttığı bir hikayeden uyarlandı… Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü 22 Kasım’da yayınlanacak.

Artık Pazar akşamları izleyiciler için Kefaret dizisi de iyi bir alternatif olacak. Gülperi dizisinden sonra 1 sezon dinlenen Nurgül Yeşilçay, yeni dizisiyle ekrana döneceği için hayranları çok mutlu.

Ünlü oyuncu instagram hesabından dizinin afişini paylaştı ve ilk bilgileri verdi. Yeşilçay’a gelen yorumlarda hayranlarının heyecanı ve mutluluğu kelimelere yansıdı. Yeniden ekrana döndüğü için Yeşilçay’ı tebrik eden takipçileri, dizinin de uzun süreli olmasını diledi.

Oyuncu Burcu Kara, “Şahane olmuş” diyerek güzel bir yorumda bulunurken, bir izleyici ise “İşin içinde Livaneli varsa tabii ki izlenir” diye yazdı.

İşte Nurgül Yeşilçay’ı yeni dizisiyle ilgili paylaşımı:

İlk bölüm yayın tarihi 22 kasım pazar @foxturkiye de????
Zülfü Livaneli’nin öyküsünden Mahinur Ergun un senaryolaştırdığı Mesude Eraslan ın yönetmenliğini üstlendiği 25 film yapımcılığındaki dizimiz seyirciyle buluşmaya hazır????
@mesuderarslan @25film
@mert_firat @yurdaerokur @ozgeozacar

Nurgül Yeşilçay'a yeni dizisi Kefaret için büyük destek! 7