Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, baba acısını yüreğinde bir kez daha yaşadı!

Uraz Kaygılaroğlu, baba acısını yüreğinde bir kez daha yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 30 Haziran 1987 doğumlu olan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterine hayak veriyor. 33 yaşındaki oyuncu, bugün instagram hesabından geçmişe doğru yolculuk yaptı ve henüz 2 yaşındayken anne ve babasıyla olan kısa bir video görüntüsü yayınladı.

Hayranları ünlü oyuncunun babasıyla olan o anlarında duygulu anlar yaşadı. Çünkü Uraz Kaygılaroğlu, babasını daha 4 yaşındayken kaybetmişti. Genç yaşta vefat eden Mehmet Ali Kaygılaroğlu’nun ölüm yıldönümünde ünlü oyuncu bu paylaşımı ile duygularını takipçileri ile paylaştı.

10 Kasım 1991 tarihinde vefat eden Mehmet Ali Kaygılaroğlu’nun oğlunun doğumu sonrasında nasıl mutlu olduğu da görüntülere yansıdı.

Babasını erken yaşta kaybeden Uraz Kaygılaroğlu için baba-oğul tanımını dolduracak bir ilişki yaşanmadı. Oyuncunun paylaşımı da bu sözü doğruluyordu:

10/11/91 “niye öpüşemedik”

 

İşte bunun ızdırabını fazlasıyla yaşayan oyuncu, bir dergiye verdiği röportajda şöyle söylemişti: “Ben dört yaşındayken babamı kaybettik. Dolayısıyla baba-oğul’ tanımını dolduracak bir ilişkimiz maalesef olmadı, gelişemedi babamla benim aramda. Zaten böyle bir ilişkiye dair açlığım çok büyüdüğü için erken yaşta baba olmak, çocuğumla birlikte büyümek, onunla vakit geçirmek benim için hayati bir noktadaydı. Yıllardır arzuladığım bir şeyi yaşıyor olmaktan çok mutluyum açıkçası.”

Babasını erken yaşta kaybeden herkesin iyi bildiği bir konuyu da hatırlatan Uraz Kaygılaroğlu, babasına benzeme konusunda ise şu açıklamayı yaptı:

“Babanızı kaybettiğiniz yaştan itibaren “Baban şöyle biriydi, aynı baban gibi yaptın, aynı baban gibi davranıyorsun, baban bir keresinde şöyle demişti, bak şimdi aynı baban gibi baktın…” gibi cümleleri çok sık duyarsınız. Bu hikâyelerle büyüdüğünüz için de bir noktada ister istemez ‘soydur çeker’ mi acaba oluyorsunuz. Acaba ona gittikçe benziyor muyum yoksa benzemeye mi çalışıyorum… Bir noktada izdüşümü gibi oluyorsun.

Kızımla olan ilişkim nasıl olur, nasıl ilerleyecek, nasıl bir noktaya gelecek bilmiyorum ama eğlenme odaklı olsun istiyorum. Birbirimizle vakit geçirmekten keyif aldığımız bir şeye dönüşsün istiyorum.”