Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun çok yakında Rus televizyonunda!..

Yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun çok yakında Rus televizyonunda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bugüne kadar, Diriliş Ertuğrul, Malazgirt 1071 ve Fetih 1453’ün de aralarında bulunduğu önemli yapımlarda rol alan oyuncu Cengiz Coşkun’un ilk uluslararası dizi tecrübesini yaşadığı yapım Rusya’da çok yakında yayına girecek.

Oyuncu, Rusya’nın popüler digital platformu Start’ta 3 sezondur bir numara olmuş, Rus projesi Gold Diggers  (Yeniden Başlat) adlı dizinin 4. sezonunda rol aldı.

Amazon Prime Global’da ‘Originals And Exclusives’ adıyla da yayınlanan ve St-Peterburg’da çekilen, Lamara Sogomonian’ın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin 4.sezonu 8 bölüm çekildi.  Coşkun, dizide güçlü ve  hayırsever iş adamı rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda heyecanını, “Milyarder yatırımcı, hayır sever ‘Hamid’ karakterini oynadığım gold diggersin “mahkumlar” 4. sezon yeni bölümleri yakında sadece @start.ru da” sözleriyle  hayranlarıyla da paylaştı.

Oyuncu daha önde yaptığı açıklamada; Dizide rol almanın kendisi için harika bir deneyim olduğunu ifade ederek; “Rus TV dizisi ‘Gold Diggers’ın spin-off’unda yer aldığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Güçlü ve yardımsever bir milyarder işadamını canlandırıyorum. Rusya’nın tarihi ve kültürel şehri St. Petersburg’da çekim yaptım. Bu harika bir deneyim ve eminim ki herkes izlemekten zevk alacaktır” şeklinde konuşmuştu.