Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisinin ilk görüntüleri ve tam kadrosu ortaya çıktı!

Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisinin ilk görüntüleri ve tam kadrosu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Nurgül Yeşilçay, Gülperi dizisinin ardından yeniden ekranlara dönüş yapıyor… Mert Fırat ise en son Ufak Tefek Cinayetler’de rol almıştı… Yurdaer Okur’u da izleyiciler geçen sezon Kuruluş Osman dizisinde izlemişti. 3 usta oyuncunun başrolünde yer aldığı yeni dizi Kefaret, Fox TV ekranında yayınlanacak.

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı “Kefaret” dizisi, FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin çekimlerine titizlikle devam ediliyor. Çekimlerden ilk görüntüler de ortaya çıktı. Ayrıca Kefaret dizisinin tüm oyuncu kadrosu da açıklandı. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisinin ilk görüntüleri ve tam kadrosu ortaya çıktı! 10

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Özütok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisinin ilk görüntüleri ve tam kadrosu ortaya çıktı! 11

ÇEKİMLER DEVAM EDİYOR!

Çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başlayan dizide; özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alınacak.

Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisinin ilk görüntüleri ve tam kadrosu ortaya çıktı! 12

Fox TV yeni sezon için farklı yapımlar hazırladı. Bunlardan birisi de Kefaret. Zülfi Livaneli’nin hikayesinden uyarlanan dizi büyük merak uyandırdı.

“Kefaret”, yakında FOX’ta yayınlanacak. Henüz ne zaman izleyicilerle buluşacağı bilinmiyor. Zira Fox TV ekranında haftanın 7 günü için bir dizi halen yayında ve performansı en kötü olan yapım, belki de Kefaret dizisi için kurban edilecek.

Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisinin ilk görüntüleri ve tam kadrosu ortaya çıktı! 13