Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın veda pozu, Selin Şekerci’nin seksi duruşu!

Nurgül Yeşilçay’ın veda pozu, Selin Şekerci’nin seksi duruşu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz günleri geride kaldı, Nurgül Yeşilçay’dan veda pozları geldi… Selin Şekerci ise seksi fotoğrafı ile takipçilerinden ilgi gördü. Ünlü isimlerin instagrama yansıyan paylaşımları beğeni üstüne beğeni aldı.

Kefaret isimli yeni dizide Mert Fırat ile birlikte başrolde yer alan Nurgül Yeşilçay, bir sezon aranın ardından yeniden dizilere dönüş yapıyor. Ünlü oyuncu, Zülfü Livaneli’nin bir hikayesinden esinlenilerek hazırlanan dizide özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi Zeynep karakterini oynuyor. Zeynep’in rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine ödediği kefaretlerin konu edildiği dizi için ünlü oyuncu yakında sete çıkarak çalışmalara başlayacak. İşte Nurgül Yeşilçay’ın “Son tatiller, son fotolar” mesajıyla yayınladığı fotoğrafı…

Nurgül Yeşilçay'ın veda pozu, Selin Şekerci'nin seksi duruşu! 8

Benden Ne Olur isimli filmin setinde çalışmalarını sürdüren ünlü oyuncu Selin Şekerci, ayrıca özel pozlarıyla da dergilerin sayfalarını süslüyor. Ünlü oyuncu yeni paylaşımında alımlı bir fotoğrafını paylaştı.

Selin Şekerci hayranlarının seksi haline beğeniler ve iltifatlar yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü. Yorumlarda, “Aşırı sevdim, daha nasıl güzel olunabilir ki” gibi ifadeler yer aldı.

Nurgül Yeşilçay'ın veda pozu, Selin Şekerci'nin seksi duruşu! 9