Ana sayfa Dizi Haberleri O Hayat Benim dizisinde büyük bir sürpriz olabilir

O Hayat Benim dizisinde büyük bir sürpriz olabilir

tarafından ker_def

O-Hayat-Benim-Efsun-Baharı-Öldürecek-Mi

Dizi dünyasında gördüklerimizi, çark edişleri düşünürsek… ‘Neden olmasın’ diyorum. Üstelik Oya Başar’ın Sultan’ıyla Efsun dışında dişe dokunur kadın karakter bırakmayan diziye Nuran’ı geri getirmek için uzun uzadıya senaryo tasarlamaya da gerek yok. Alın size Nuran’ı geri getirmek için bir formül…

Otobüste yanarak öldüğü düşünülen Nuran aslında kaza esnasında otobüsten fırlayıp uzağa düşmüştür. Gömülen de başka birinin cesedidir. Otobüsten fırlayan Nuran baygın yattığı yerde köylülerce bulunmuştur. Ancak başını çarptığı için hafızasını kaybettiğinden kim olduğunu bilemez haldedir. Eşyaları da otobüste kaldığı için kimliği belirlenemeyen Nuran, bizler onu öldü bilirken o, kendisine yardım edenlerle birlikte yaşamıştır. Ama zaman her şeyin ilacıdır ve günün birinde hafızası kendiliğinden düzeliverir. Tabii soluğu ailesinin yanında alır. Böylece ‘O Hayat Benim’de ikinci Nuran devri başlar.

Nasıl, fena olmadı değil mi? Durumu kurtarır hani. Gerçi biraz ‘Çifte Saadet’teki Perihan’ın öyküsüne benzedi ama dert değil. Nasılsa dizilerin dizilere benzemesine alıştık. O nedenle böyle bir gidişat sunulursa da kimsenin itirazı olmaz. Üstelik Yeşim Ceren Bozoğlu’nun Nuran’la dönüşünün, Cem Özer’in Kenan’ıyla mafyatikleşen diziye apayrı bir heyecan katacağı da kesin. Sultan, entrikacılıkta ve Kenan’la mücadelede tek kalmamış olur.