Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’un oğlu ile ormanda haftasonu keyfi

İbrahim Çelikkol’un oğlu ile ormanda haftasonu keyfi

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu İbrahim Çelikkol, hafta sonunu ailesi ile birlikte temiz hava almak için gittikleri anlaşılan ormanda geçirdi. Oyuncu, havanın serinlemesine karşın hem insanlardan uzakta hem de doğayla içiçe olmayı tercih etmiş ki eşi ve oğlu ile birlikte Cumartesi gününü ormanda değerlendirmiş.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda aracına yaslanmış, kucağında oğlu ile çekilen bir fotoğrafının yanı sıra birlikte yerde dökülen yaprakları topladıkları fotoğraflarını da paylaşmış oyuncu. Baba oğulun bu sevimli anını da muhtemelen anne Mihre Çelikkol çekti.

Bilindiği gibi İbrahim Çelikkol şu sıralar tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir ile başrolde ekranlara geliyor.

Mehdi karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansıyla yine çok konuşulan bir isim. İbrahim Çelikkol’un iş hayatındaki başarısının karşısında, oğlu ali ve eşi Mihre ile de mutlu bir aile hayatı var.

Yaz sezonunda tatilde küçük oğlu ile keyifli pozlar veren oyuncu, 2019 Aralık ayında doğan ve henüz 11 aylık olan Ali ile son pozuyla da beğeni topladı.

Siyah Beyaz Aşk filminde birlikte oynadığı Birce Akalay ve şu andaki partneri Demet Özdemir’in de beğeni yaptığı fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz…

İbrahim Çelikkol'un oğlu ile ormanda haftasonu keyfi 8

İbrahim Çelikkol'un oğlu ile ormanda haftasonu keyfi 9