Ana sayfa Dizi Haberleri O nasıl bir sahneydi öyle! Avlu dizisindeki o sahne uzun süre unutulmayacak!

O nasıl bir sahneydi öyle! Avlu dizisindeki o sahne uzun süre unutulmayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de perşembe akşamı 19. bölümüyle ekrana gelen Avlu dizisinde, öyle bir sahne vardı ki iki oyuncu adeta döktürdüler!

Azra ve Deniz’in hesaplaştığı o sahnede iki oyuncu öyle bir oyunculuk sergiledi ki sosyal medyadan yorum yağdı.

Azra’yı oynayan Ceren Moray ve Deniz’i oynayan Demet Evgar, oyunculuklarıyla büyük övgü topladı.

İki oyuncunun adeta ‘oynamıyor, yaşıyor’ dedirten performansları, izleyenlerin de takdirini kazandı.

Karşılıklı sahnelerinde adeta döktüren ikili, bu kez Azra’nın Nihal müdürü öldürdüğünün ortaya çıkmasından sonra çok zor ve acı bir hesaplaşma yaşadılar.

Azra’nın Nihal müdürü öldürdüğünü öğrenmesinden sonra Deniz, ne düşüneceğini ne yapacağını bilemedi. Deniz, avukatından olayla ilgili tüm ayrıntıları öğrenmesini istedi. Bir taraftan da Azra ile aynı koğuşta kalmak istemedi.

Azra, Deniz’in tavırlarından bir şeyler olduğunu anladı ve üsteleyince, cezaevinin kütüphanesinde Deniz, “Nihal’i sen mi öldürdün?” diye sordu.

O nasıl bir sahneydi öyle! Avlu dizisindeki o sahne uzun süre unutulmayacak! 7

Azra itiraf edince, Deniz daha da kötü oldu. İşte o anlarda ikilinin karşılıklı atışmaları, aslında birbirlerini seven, nefret etmek istemeyen iki dostun can acıtan kavgasına dönüştü.

Deniz, o dava yüzünden tam cezaevinden çıkmak üzereyken çıkamadığını, kızını dışarıda koruyamadığını ve bu yüzden öldüğünü söyleyen Deniz, Azra’yı suçlamaya başladı.

Deniz’in “Ne olur yapmadım de!” diyerek yalvardığı anlarda Azra da şok geçiriyordu.

Zaman içerisinde birbirine güvenen ve dostluk bağları kuvvetlenen iki kadın da şok içindeydi.

Azra, bu davadan ceza alsa zaten gerçeği açıklayacağını, Deniz’in daha cezaevine düşer düşmez Alp’in Ecem’e sarmaya başladığını, belki de dışarıda bile olsa onu koruyamayacağını söyledi ama tüm bunlar Deniz’i tatmin etmedi.

Onca zaman boyunca susmasına kızan Deniz, ne düşüneceğini bilemiyordu. Azra’ya söylediği bir söz ise herkesin yüreğini, özellikle de Azra’nın ciğerini yaktı. Deniz, “Ben şimdi sana nasıl düşman olacağım” derken, Demet Evgar’ın yüz ifadesi, mimikleri ve tavırları diziyi takip edenlerin de ‘Oynamıyor, adeta yaşıyor’ dedirttiği bir an oldu.

Sevgiölmez etiketiyle sosyal medyada sahneye yorum yağdı. Dizinin açılışında Pir Sultan Abdal’ın “Şu ellerin taşı bana hiç değmez, ille dostun bir tek gülü yaralar beni!” sözü de diziye damgasını vuran bu sahneyle sosyal medyada da paylaşılıyor.

İşte Avlu’daki o sahneye gelen yorumlardan bazıları: