Ana sayfa Dizi Haberleri O nasıl oynamaktır öyle! Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ekran başındakileri mahvetti!

O nasıl oynamaktır öyle! Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ekran başındakileri mahvetti!

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen Kuzgun dizisinin dün akşam 14. bölümü yayınlandı. Dizide Dila’ya Kuzgun ve Behram’ın kurduğu oyunla büyük bir acı yaşatıldı!

Televizyongazetesi/Detay – Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünde oynadıkları Kuzgun’da Rıfat’ın hapishaneden çıkması Behram’ı ve Kuzgun’u iyice delirtti. Bu arada Rıfat’ın tahliye olmadan önce Ali’den Kuzgun’u öldürtmesini istemesi ve tesadüfen araçta o anda Kuzgun’un değil Cihan’ın olmasıyla her şey değişti!

Cihan ağır yaralanırken Behram, bu duruma Kuzgun’un sebep olduğunu, Dila’yı korumak adına yanlış kararlar verdiğini söyleyerek birinin öleceğini ve bu kişinin de Rıfat olacağını söyledi.

Kuzgun, Rıfat’ı kaçırdı ve limandaki bir konteyner’in içine bağladı.

Dila’ya gelen bir mesajla ailesinden birinin öleceği ve seçimi kendisinin yapması istendi. Dila hiçbirini seçmedi. Çocukları güvenli bir yere aldırırken, babasının peşine düştü.

O nasıl oynamaktır öyle! Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ekran başındakileri mahvetti! 7

O sırada Meryem’den aldığı bilgiyle limana geldi ve babasını aramaya başladı. Telefonuna gelen mesajda hangi konteyner’da olduğu bilgisi vardı. Dila, kurulan tuzağı bilmeden kapıyı açtı ve açmasıyla babasının kalbinden vurulması bir oldu! Kurulan düzenek, Dila kapıyı açınca devreye girmiş ve silah ateş almıştı.

Olanların şokuyla ne yapacağını bilemeyen Dila, babasına koştu, iplerini çözmeye çalıştı, Rıfat’ın son sözü ise “Sen yapmadın” oldu. Dila’nın kendisini suçlu hissetmemesi için söylemişti bunu Rıfat.

Bu sahnede Burcu Biricik öyle bir performans sergiledi ki ekran başındakiler dondu kaldı adeta! Biricik’in babasına sarılışı, onu kurtarmaya çalışması, o andaki telaşı, çaresizliği yüzüne ve mimiklerine öylesine yansımıştı ki diziyi takip edenler sosyal medyadan Burcu Biricik’e övgüler yağdırmaya başladılar.

Burcu Biricik’in haykırışı, attığı çığlıklar o kadar gerçekçiydi ki ünlü oyuncu bir kez daha başarılı oyunculuğuyla takdir topladı. Sosyal medyada “Tüylerimiz diken diken oldu, o nasıl bir oyunculuktur, yine muhteşem oynadı, resmen ağlattı hepimizi, her bölümde daha da çok takdir ediyorum, oynamadı adeta yaşadı, mahvettin bizi Burcu, helal olsun ciğer bırakmadın” şeklinde pek çok yorum yapılıyor.

14. bölümün final sahnesinde Kuzgun da olanları, Dila’yı uzaktan izliyordu. Bu sahne ile birlikte Rıfat öldü ve Levent Ülgen de diziden ayrılmış oldu.

İşte uzun süre hafızalardan silinmeyecek o sahne:

Kuzgun, Dila’yı ateş çemberine atıyor!

Dila’nın polisle işbirliği yaptığını öğrenmesiyle, Kuzgun geri dönüşü olmayan bir yola girer. Derviş, Dila’nın ihanetinin cezasını kendisinin keseceğini söyler.Kuzgun’un ise planları bambaşkadır. Dila’yı karanlığın en dibine çekecektir. Kuzgun bir yandan da Bilginler Holding’i iflasa götürecek hamlelerde bulunur. Kuzgun’un gerçekleri öğrendiğinden habersiz olan Dila ise aşkla doludur. Babasına rağmen, Kuzgun’la yeni bir döneme adım atabilmek için tarafını net olarak belli eder. Her anını aşık olduğu adamla, Kuzgun’la geçirmek ister. Kuzgun, Dila’yla her bir araya geldiğinde, ihanetin acısıyla, aşkı arasında kalır. Ali, avukatlarından Rıfat’ın tutuksuz yargılanmasını sağlayabilecek bir yol olduğunu öğrenir.

Dila kendini Kuzgun’la geçireceği bir ömrün hayaline kaptırmışken, Kuzgun, Derviş’ten Dila’ya bir görev vermesini ister. Bu görev Dila için hayatının dönüm noktalarından biri olacaktır. Serbest kalırsa Kuzgun’un harekete geçeceğini bilen Rıfat, Ali’ye Kuzgun’u hayatlarından çıkarması için bir talimat verir. Sevkiyat gecesi, Dila hiç beklemediği bir oyunun içine düşerken, Kuzgun da kendisine kurulan pusudan habersizdir.

Mahkeme günü gelir ve Ali ile çevirdikleri oyunun ardından Rıfat hakkında tutuksuz yargılanma kararı verilir. Fakat Kuzgun’un Rıfat’ın eli kolu serbestçe dolaşmasına izen vermeye niyeti yoktur. Rıfat’ın dışarı çıkmasıyla birlikte Kuzgun dört bir yandan Bilginler’e savaş açar. Hedefinde önce Ali, sonra Rıfat vardır. Diğer taraftan Derviş, kendisine karşı üst üste yanlışlar yapan Dila’ya ve ailesine ağır bir bedel ödetmek için harekete geçer. Bir yanda Kuzgun, diğer yanda Derviş, Dila’yı sonu büyük bir trajediyle bitecek çemberin içine alacaktır.