Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl oyunculuk, nasıl profesyonellik! Doğduğun Ev Kaderindir’de resitalin adı İbrahim Çelikkol

O nasıl oyunculuk, nasıl profesyonellik! Doğduğun Ev Kaderindir’de resitalin adı İbrahim Çelikkol

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Çelikkol kısık sesiyle, mimikleri ve gözyaşlarıyla Doğduğun Ev Kaderindir’de hayranlık uyandırdı! tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 23. bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Ablası Müjgan’ın Burhan’ın silahından çıkan kurşun ile ağır yaralanması ve hastane de de yaşamını yitirmesini birçok izleyiciyi derinden etkiledi.

Dizi ile birlikte erkek şiddetine ve cinayetlere kurban giden kadınların yaşadıkları bir kez daha gözler önüne serildi. Ailelerin düştükleri durum, erkek şiddetinin toplumun kanayan yarası olduğu gerçeğini bir kez daha göstermiş oldu. Müjgan’a veda eden Mehdi’nin hem hastanedeki halleri hem de ablasının ölümü sonrasında düştüğü durum izleyicilerin de yüreklerini yaktı.

İbrahim Çelikkol, 23. bölümde adeta izleyicilerin yüreklerine işleyen müthiş bir performansa imza attı. Mehdi karakterinin tüm duygularını ekran başındakilere geçirmeyi başaran Çelikkol, hem kısık ses tonuyla hem mimikleri ve hareketleri ile karakterin tüm acılı duygularını izleyenlerin de hissetmesini sağladı.

Çelikkol, adeta oyunculuk dersi verdiği bu sahnelerde hayranlarından da büyük taktir gördü. Hatta dizide bugüne kadar ki en başarılı oyunculuk performansının bu sahneler olduğunu da belirtmek yanlış olmayacaktır.

Mehdi karakteri bundan sonra ablasını öldüren Burhan gibi birisi mi olur, yoksa değişir ve kendi yoluna mı gider bunu senaristler dışında kimse bilmiyor.

Ancak bir gerçek var ki, İbrahim Çelikkol bu rol için olabilecek en doğru isim olduğunu şimdiye kadar ki performansları ile gösterdi.

Demet Özdemir ile de iyi bir iletişim yakalayan, güçlü bir uyum sergileyen usta oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir’in bu kadar önemli başarı elde etmesinin de mimarlarından birisi konumunda.