Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl zayıflamak! İrem Helvacıoğlu, hayranlarını bir kez daha çok şaşırttı!

O nasıl zayıflamak! İrem Helvacıoğlu, hayranlarını bir kez daha çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’de 3 sezon devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteriyle gönülleri fethetti güzel oyuncu.

Başarılı performansıyla hayran kitlesini çoğaltan İrem Helvacıoğlu, uzun yıllar kariyerinde önemli bir yer tutacak olan Nefes karakteriyle hatırlanacak gibi görünüyor.

Hala dizinin etkisinde olan takipçileri, sosyal medyadan zaman zaman yaptıkları yorumlarla Nefes’i unutmadıklarını da aktarıyorlar.

Ünlü oyuncu, şu sıralar Güneşi Beklerken dizisinde arkadaş olduğu ve halen yakın dostu olan Oyuncu Ege Kökenli ile birlikte tatilde.

Geçtiğimiz gün ikilinin arabayla tatile gittiğini sosyal medyadan Kökenli’nin yaptığı bir paylaşımla öğrenmişti takipçileri.

O nasıl zayıflamak! İrem Helvacıoğlu, hayranlarını bir kez daha çok şaşırttı! 12

Ege Kökenli, arkada yatıp uyuyan İrem Helvacıoğlu’na esprili bir dille sitem etmiş ve araba sürerken pek yardımcı olmadığını ifade etmişti.

İkili, atışmalarını sosyal medyadan paylaşmışlardı.

O nasıl zayıflamak! İrem Helvacıoğlu, hayranlarını bir kez daha çok şaşırttı! 13

Helvacıoğlu, geçtiğimiz günlerde de bir başka arkadaşı ile tatile gitmiş ve mayolu fotoğraflarını paylaşmıştı.

Bu kez yine plajda bikinili bir videolarını paylaşan İrem Helvacıoğlu, dans ederkenki halleriyle takipçilerini de hem şaşırttı hem mutlu etti.

Bu arada ünlü oyuncunun bir önceki paylaşımı ile henüz yeni olan paylaşımı arasındaki fark da çok şaşırttı. Zira Helvacıoğlu’nun çok zayıfladığı videoda net bir şekilde gözükmekte.

Yukarıdaki hali ve aşağıdaki haline bakınca durum çok daha net ortaya çıkacaktır.

İşte Helvacıoğlu’nun bu story’de paylaştığı videodan kareler:

O nasıl zayıflamak! İrem Helvacıoğlu, hayranlarını bir kez daha çok şaşırttı! 14 O nasıl zayıflamak! İrem Helvacıoğlu, hayranlarını bir kez daha çok şaşırttı! 15 O nasıl zayıflamak! İrem Helvacıoğlu, hayranlarını bir kez daha çok şaşırttı! 16 O nasıl zayıflamak! İrem Helvacıoğlu, hayranlarını bir kez daha çok şaşırttı! 17