Ana sayfa Dizi Haberleri O neydi öyle? Afili Aşk dizisinin psikoloğu, İstanbullu Gelin’in terapistini mumla arattı!

O neydi öyle? Afili Aşk dizisinin psikoloğu, İstanbullu Gelin’in terapistini mumla arattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinin dün akşam ekrana gelen 6. bölümünde Rıza, psikologa gitti.

Ancak diziyi izleyenler terapisti pek de yetkin bulmadı! Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, psikologun ifadelerine takıldı!

Peki dizinin bu sahnesi nasıl gelişmişti?

Öfkesini bir türlü kontrol edemeyen ve hem aile içinde hem de mahallede korku salan, her söze aşırı tepkiler veren Rıza, sonunda psikologa gitmeye karar verdi.

Rıza’yı görür görmez “Anlatın sizi dinliyorum” diyen psikolog Hanım’ın sözleri onu bir an afallattı.

O neydi öyle? Afili Aşk dizisinin psikoloğu, İstanbullu Gelin'in terapistini mumla arattı! 9

“Neyi anlatıyorum tam olarak?” sorusuna psikolog “Kendinizi, derdinizi… İsterseniz kendinizi anlatarak başlayın” diyerek yön vermeye çalıştı.

Hayatında ilk kez bir psikologa giden Rıza, “Muayene falan olmayacak mıyım?” diye sordu.

Sert duruşlu, mesafeli psikolog “Oluyo aslında şu anda” yanıtını verdi.

Sonrasında Rıza bülbül gibi şakımaya başladı. Asabi hallerini, bir anda parlamasını anlatıp, kızının kendisini ileride bu halde görmesini istemediğini söyledi ve ilaç istedi.

O neydi öyle? Afili Aşk dizisinin psikoloğu, İstanbullu Gelin'in terapistini mumla arattı! 10

Arada bir gözünün döndüğünü söyleyen Rıza’ya psikolog “Bu göz dönmelerinden son dönemde kaç tane yaşadınız?” sorma gafletinde bulundu.

Rıza da tek tek yaptıklarını anlattı. İşte bu anlarda psikolog şaşkın, korku dolu gözlerle ama sakinliğini korumaya çalışarak dinlemeye başladı. Arada da notlarını aldı.

Nihayetinde romantik komedi dizisi. Daha fazlasını beklemek olmaz belki ama izleyici bu sahneleri eleştirmeye başladı.

İnsan psikologa gitmeye korkar!

Sosyal medyada bir izleyicinin şu sözleri, aslında durumu özetliyordu: “Bu ne biçim psikolog! Bilmeyen insanı gitmeye korkutursunuz.. Lütfen biraz işi bilen birileriyle yazın senaryoyu… Tepkileri korkunç!”

O neydi öyle? Afili Aşk dizisinin psikoloğu, İstanbullu Gelin'in terapistini mumla arattı! 11

(Tilbe Saran-İstanbullu Gelin)

Sezon sonunda ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisini izleyenler durumu daha iyi anlıyor. Tilbe Saran’ın oynadığı terapistin Adem’le yaptığı konuşmaların olduğu sahneler, dizinin en çok beklenen, merak edilen, pür dikkat izlenen sahneleri oldu.

Ekran başında resmen terapiye gitmiş gibi hissettiklerini söyleyen izleyiciler, Tilbe Saran’ın muhteşem oyunculuğunda, özenle seçilen her kelimeyle birlikte bambaşka anlar yaşadılar.

Sosyal medyada da çok konuşulan dizinin bu sahnelerini izleyenler, muhtemelen uzun yıllar boyunca da unutamayacak.

Tilbe Saran’ın oynadığı terapistten sonra Afili Aşk’ın terapistine bakınca, insanın içinden “Nereden, nereye?” diyesi geliyor!

İşte Afili Aşk’ta Rıza’nın psikologa gittiği o sahne: