Ana sayfa Dizi Haberleri O sahneye öyle bir mesaj attı ki… Ezgi Mola’ya gelen yorum bu kez içerden!

O sahneye öyle bir mesaj attı ki… Ezgi Mola’ya gelen yorum bu kez içerden!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteriyle çok konuşulan Ezgi Mola, geçtiğimiz hafta dizide zorlu ve duygusal bir sahne ile ekranlara gelmiş, büyük övgüler almıştı. Yayınlandığı günden beri çok konuşulan dizinin bu zorlu sahnesine, izleyiciler ve meslektaşlarından sonra bir övgü de dizinin yönetmeninden geldi.

Oyuncunun dizide sinir krizi geçirdiği, eline geçen her şeyi parçaladığı ve kafasını duvara vura vura kanattığı sahneyi izleyenler, Mola’nın performansını överken, bu zorlu sahne de beğeni toplamış ve çok konuşulmuştu.

Sosyal medyada uzun süre gündemde kalan, çok konuşulan, pek çok hayranı ve izleyicinin yanı sıra meslektaşlarından da çok fazla övgü alan Ezgi Mola, zorlu sahneden başarıyla çıkmıştı.

Son olarak gelen bir başka övgü ise Ezgi Mola’yı ayrıca mutlu etti. Bu kez gelen yorum içerden bir isimdendi, yani setten…

Dizinin yönetmenlerinden Çağrı Vila Lostuvalı, bölümün yayınlanmasının ardından Ezgi Mola’ya ve bu çok konuşulan anları başarıyla çeken ekibine teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

Ezgi Mola, yönetmeninin övgü dolu sözlerinin yer aldığı mesajı instagram sayfasına taşıyarak, kendisine ve tüm ekibe teşekkür ederek çok şanslı olduğunu da not düştü.

O sahneye öyle bir mesaj attı ki... Ezgi Mola'ya gelen yorum bu kez içerden! 8

Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı, “Bazı sahneler var insan kestik diyemiyor” sözleriyle aşağıdaki paylaşımı yaptı. Bu paylaşıma Ezgi Mola’nın yanı sıra dizide Gülben’i oynayan Merve Dizdar ile Esra’yı oynayan Esra Ruşan’ın da kalpli emojilerle yorumları görülüyor…

O sahneye öyle bir mesaj attı ki... Ezgi Mola'ya gelen yorum bu kez içerden! 9