Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, yıllar önce oynadığı diziye yorumuyla güldürdü! Birce Akalay, kışı böyle karşılayacakmış!

Şevval Sam, yıllar önce oynadığı diziye yorumuyla güldürdü! Birce Akalay, kışı böyle karşılayacakmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları, takipçileri tarafından merakla izleniyor. Yer aldıkları yapımların yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen oyunculardan üçünün son paylaşımlarına bir bakalım. İlk sırada şu sıralar Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Ender’ karakteriyle konuşulan Şevval Sam var.

Oyuncu ve Şarkıcı kimliğiyle sevilen bir isim olan Şevval Sam, yıllar önce rol aldığı bir dizideki fotoğrafı ile Yasak Elma’daki bir fotoğrafını yanyana getirerek takipçilerini güldürdü.

2004 yılında yayınlanan Müjgan Bey isimli dizide erkek imajıyla ekrana gelen oyuncu, o dönem çok konuşulan projede içki içtiği bir sahneye gönderme yaptı.

Oyuncu, Yasak Elma dizisinde de Ender karakterinin içki içerken görüntüsünü kullandığı paylaşımda “Ben bunu hep yapıyomuşum meğer” notunu düştü.

Şevval Sam, yıllar önce oynadığı diziye yorumuyla güldürdü! Birce Akalay, kışı böyle karşılayacakmış! 8

Bir diğer isim Birce Akalay’a gelelim… Oyuncu, son olarak Star TV’de yayınlanan Babil dizisiyle ekrana gelmişti. Dizi, geçtiğimiz sezon hızlı bir giriş yapmış, büyük merak uyandırmıştı. Ancak araya pandemi sürecinin girmesiyle uzun bir ara vermişti.

Yaz döneminde dizinin oyuncularından Ozan Güven’in kız arkadaşını darp ettiği iddiası ile mahkemelik olması sonrasında diziden ayrılmasıyla da Babil dizisi gündemden düşmedi. Yerine Onur Saylak’ın getirilmesiyle birlikte dizi, kaldığı yerden devam etti. Ancak yeni sezonda beklenen ilgiyi göremedi.

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak, Aslı Enver ve Mesut Akusta ile birlikte kamera karşısına geçen Birce Akalay, dizinin 20. bölümde final yapmasının ardından soluğu çok sevdiği Bodrum’da aldı.

İstanbul’a dönen oyuncunun kar geleceğini öğrenince giydiği kıyafet ise gülümsetti! Yazı şimdiden özlediği anlaşılan Birce Akalay, kolsuz bluzuyla verdiği pozuna “Kar geliyormuş, gelsin” notunu düşmüş…

Şevval Sam, yıllar önce oynadığı diziye yorumuyla güldürdü! Birce Akalay, kışı böyle karşılayacakmış! 9