Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye’nin bu sezonki favori sesi bulundu; Yansı Dilan

O Ses Türkiye’nin bu sezonki favori sesi bulundu; Yansı Dilan

tarafından ker_def

‘O Ses Türkiye’deki favorimi buldum’
Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının henüz ikinci haftası geride kaldı. Tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardıktan sonra Murat Boz’un takımına katılan Yansı Dilan, şimdiden yarışmanın favorileri arasında gösterildi.

Sabah Gazetesi’nden Yüksel Aytuğ’un, “Favorimi Buldum” başlıklı yazısı şöyle:
“Bu sezon ‘O Ses Türkiye’deki favorimi daha ikinci haftada buldum. Biliyorum, daha pek çok yetenekli isim çıkacaktır karşımıza. Ama ben ses ile birlikte ‘sahne ışığına’ da dikkat ederim. Bu nedenle ‘harika kız’ Yansı’nın yanına uğurlu tik’imi atmakta hiç tereddüt etmedim.

Yansı’da muazzam bir gırtlak var. Sanki nefes borusuna bir kilise orgu oturtmuşlar. Her notayı, her nağmeyi nakış gibi kulağımıza işliyor. Kulak içi organlarım örs, çekiç vs.; o söyledikçe bayram etti vallahi.
Sadece sesi mi? Sahne hakimiyeti, tavırları, mimikleri, kendini ifade etme biçimi de müthiş, öyle doğaldı ki, istemeden bizim Gaf Kürsüsü’nü bile meşgul etti.
Aleyna Tilki’yi yetenek yarışmasında izledikten sonra ‘Bu kıza dikkat’ diye ilk yazan kişiydim. Totem yapmak gibi olmasın ama aynı ifadeyi Yansı için de kullanacağım.”