Ana sayfa Dizi Haberleri Ödüle doymayan Arka Sokaklar dizisinin Rıza Baba’sı, Zafer Ergin’den flaş açıklama geldi!

Ödüle doymayan Arka Sokaklar dizisinin Rıza Baba’sı, Zafer Ergin’den flaş açıklama geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 sezondur Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olmayı başaran Arka Sokaklar oyuncuları Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ninde buluştu. Ekiple ilgili flaş açıklama Rıza baba karakterine hayat veren Zafer Ergin’den geldi.

Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen “Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni” iş, sanat, siyaset, cemiyet, televizyon ve medya dünyasından ünlü isimleri bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleştirilen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldılar.

Bu sezon 16. Yılını kutlayan, ekranların kemik bir izleyiciye sahip fenomen dizisi Arka Sokaklar da gecede “Yılın Polisiye Dizisi” ödülünün sahibi oldu. Ayrıca dizisinin usta oyuncusu Zafer Ergin de Meslek Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Ödüle doymayan Arka Sokaklar dizisinin Rıza Baba'sı, Zafer Ergin’den flaş açıklama geldi! 7
Gece öncesinde ekipçe muhabirlerle keyifli bir sohbette bulunan ünlü isimlerden Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin’in sözleri geceye damga vurdu. 16 senedir ekipçe başarılı bir iş çıkarmanın ve birlikte oynamanın onurunu taşıdığını belirten usta oyuncu, bu durumdan çok keyif aldıklarını dile getirdi.

Dizide Hüsnü Çoban’ı canlandıran Özgür Ozan da 16 senenin çok uzun bir süre olduğunu, “Zafer abi ile birlikte biz bu dizide büyüdük” diyerek esprili bir şekilde ifade etti. Bu söz üzerine Zafer Ergin de, “Beni zaten annem getirdi, beni teslim etti Arka Sokaklar’a, hala devam ediyoruz” açıklamasıyla espride noktayı koymuş oldu.

Ödül töreninde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Oğuz Peçe, Deniz Çatalbaş gibi dizinin pek çok sevilen oyuncusu hazır bulundu.