Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisi alel acele final yaptırılınca veda buruk oldu! İlker Kaleli tek kazanan oldu!

Öğretmen dizisi alel acele final yaptırılınca veda buruk oldu! İlker Kaleli tek kazanan oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Büyük beklentilerle başlayan ancak pandemi engeline takılan Öğretmen dizisi, pazar akşamı yayınlanan final bölümü ile izleyicilerine veda etti. Final kimseyi tatmin etmedi. Çünkü aceleye getirilmişti. Mesaj üstüne mesaj verme kaygısı ile çekilen final bölümü kimseyi tatmin etmedi.

İlker Kaleli’nin Poyraz Karayel dizisinden sonra 9 bölümlük rolünün etkisi ise uzun sürecektir. Kaleli, Öğretmen serüveninden kazanan tek kişi olarak da dikkat çekiyor. Poyraz Karayel’den sonra artık Akif Öğretmen diye bir gerçek var…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında dizinin erken finalinin aceleye getirildiğini ifade etti. “Bir dizinin finalinin ‘anlamlı’ bitmesi, bizim ekranın unuttuğu bir durum” tespitinde bulunan Koloğlu, dizinin bitmesi değil, bitirilmesi durumuna özellikle dikkat çekerek kanalların sorumluluğuna vurgu yaptı.

Öğretmen dizisi alel acele final yaptırılınca veda buruk oldu! İlker Kaleli tek kazanan oldu! 7

Sina Koloğlu da Öğretmen dizisinin finalinin olmadığı kanaatinde: “Öğretmen için ‘Erken final’ dediler. Olmadığını gördük. Ya da nasıl bitireceklerini çok iyi biliyorlardı. “Bu kadar yeter” der gibiydi. Final bir ‘mesajlar silsilesi’ydi. Her izleyicinin kendi yaşamını sorgulayacağı sözler…”

Sina Koloğlu’nun dikkat çektiği bir başka detay ise İlker Kaleli’nin Poyraz Karayel’den sonra bambaşka bir karakteri, eski rolünü hiç hatırlatmayacak derecede başarıyla canlandırması oldu.

Adeta dizinin tek kazananı konumundaki Kaleli için Sina Koloğlu’nun yorumu şöyle:

“İlker Kaleli de oyunculuğu ile bir mesaj verdi: Poyraz olarak kalmadım, bakın artık beni uzun bir süre Akif Öğretmen olarak hatırlayacaksınız.”