Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’na Sinem Kobal iltifatı! Melis Sezen’in afili bacak şovu!

Burçin Terzioğlu’na Sinem Kobal iltifatı! Melis Sezen’in afili bacak şovu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Ünlü oyuncular Burçin Terzioğlu ve Melis Sezen, sosyal medyada paylaşımları ile ilgi görüyor. En son Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak izlediğimiz Burçin Terzioğlu, Sadakatsiz ve Mucize Doktor dizilerini reddetmesiyle de konuşulmuştu.

Terzioğlu, Hakan Muhafız dizisiyle Netflix’te yer aldıktan sonra başka bir projede görünmedi. Geçen sezon kısa süren Kurşun dizisinden sonra gelen teklifleri reddeden oyuncu, inandığı bir iş olmadığı sürece ekrana dönmeyecek gibi duruyor. Instagram hesabından son halini paylaşan Burçin Terzioğlu, Hayat bir yansımadır” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Sinem Kobal, “Ah o gözler” diyerek arkadaşına iltifat etti.

Burçin Terzioğlu'na Sinem Kobal iltifatı! Melis Sezen'in afili bacak şovu! 8

Son yılların yükselen yıldızı konumundaki Melis Sezen ise Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile kendinden sıklıkla bahsettiriyor. Dizideki etkili performansının yanı sıra, güzelliği ile de göz dolduran oyuncu, seksi bir paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncunun bacak şovuna takipçileri kalp bıraktı. Takipçiler, ünlü oyuncunun güzelliği üzerine birçok iltifatta bulundu.

Burçin Terzioğlu'na Sinem Kobal iltifatı! Melis Sezen'in afili bacak şovu! 9