Ana sayfa Dizi Haberleri Vildan Atasever iki farklı dizide iki farklı karakterde!

Vildan Atasever iki farklı dizide iki farklı karakterde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Vildan Atasever, 2019 yılında TRT1 dizisi Tek Yürek’te yer aldıktan sonra 1 sezon dizi setlerinde bulunmadı… Üst üste sinema filmlerinde yer alan oyuncu; Dilsiz, Bir Dilek Tut, Just Different, Malazgirt 1071 isimli projelerde boy gösterdi.

Yeni sezonda ise Vildan Atasever’in dizi atağı yaptığına şahit oluyoruz. Ünlü oyuncu, ilk olarak Blu TV’de yayınlanacak olan Bonkis isimli dizide göründü… Dizide ayrıca Burak Sevinç, Lale Mansur, Cem Emüler, Serhat Parıl, Sedat Mert, Nihan Aker, Sergen Deveci, Mehmet Can Mincinözlü, Öykü Naz Altay, Atakan Yılmaz da oynuyor.

Çekimleri devam eden Bonkis’de çok farklı ve modern bir görünümde olan oyuncu, ayrıca TRT1’in iddialı dizisine de katıldı. Bonkis dizisinin yanı sıra Payitaht Abdülhamid’de de rol alacak olan Vildan Atasever’in iki farklı karakterde yer alacağını hemen hatırlatalım.

Atasever, instagram hesabından iki farklı dizideki karakterlerinden de görsel paylaştı. Oyuncu, “Selam Bonkis” notuyla” dizisini aşağıdaki fotoğraf ile takipçilerine duyurdu. 3 hafta süren Bonkis çekimleri tamamlandı ve 2021 yılında Blu TV’de izleyebileceksiniz.

Vildan Atasever iki farklı dizide iki farklı karakterde! 8

Vildan Atasever, Payitaht Abdülhamid dizisinde etkili bir karaktere hayat verecek. Oyuncunun dizideki imajı da ortaya çıktı.

Vildan Atasever iki farklı dizide iki farklı karakterde! 9