Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisi ara verince İlker Kaleli’ye volta atmak kaldı!

Öğretmen dizisi ara verince İlker Kaleli’ye volta atmak kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Öğretmen dizisi bu haftadan itibaren ekranda yeni bölümleri ile olmayacak. Çünkü sette çekimler yapılmıyor.Koronavirüs salgını nedeniyle tüm oyuncular ve teknik ekip evlerinde bu sürecin geçmesini bekliyor.İlker Kaleli de ev hallerini anlatan bir paylaşım yaptı.

Akif Erdem karakteri ile bir hayli beğeni toplayan İlker Kaleli, özellikle de Poyraz Karayel’deki rolünden bambaşka bir portre çizmekte. Oyuncu, kendi tabiriyle derslere biraz ara vermiş durumda. Evde zaman geçirmek ise İlker Kaleli için farklı bir deneyim oldu.

Öğretmen dizisinin başarını zaten iyi reytingleri yansıtıyor. Takipçilerinden de övgü dolu yorumlar alan oyuncu, “Derslere mecburen ara verdik bir süre… Ev güzel, hoş da metrekare başına bıraktığım düşünce sayısından volta atacak yer kalmadı” diyerek tüm dünyayı etkisi altına alan bu virüs salgınından psikolojik olarak da olumsuz etkilendiğin gösterdi.

İlker Kaleli, ayrıca şu sözleriyle de evde neler yaptığı konusunda detaylar verdi:

“Gitarın tellerini 3 kez değiştirdim, daha okumadığım kitaplarla bakışıyoruz, balkondaki saksılarda yaşam bitmiş, bir sete gittik geldik, hemen trip.. Kediler aynı, kendi OHAL’lerini ilan ettiler… Biraz yazmak, bol düşünmek, biraz söylemek, biraz da susmak arasında yeni kainatlar içindeyim, orada çok bir şey değişmedi.. Dünya uyanırken bazı gerçeklere, içeriden başka uyanışlara vesile, başka oluşlara gebe ve en önemlisi insan olmanın yeni kazanacağı anlamları çaresizce seyrederek geçen bir yol kenarı pansiyonu hayat şu an herkese… Dikkat edin, mesafe lazım bu ara, hayat her şakayı kaldırmaz ve alacak dersi olana, bütün dünya okuldur.”

Öğretmen dizisi ara verince İlker Kaleli'ye volta atmak kaldı! 7