Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in her şeyi iyi güzel de o ayakkabılar neydi öyle!

Hande Erçel’in her şeyi iyi güzel de o ayakkabılar neydi öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz sezon Halka dizisinin ardından Azize ile bu sezon ekrana dönüş yaptı ama yapım reyting düşüklüğü nedeniyle kısa sürede ekrandan silinmişti.

Koronavirüs salgını öncesinde Sen Çal Kapımı dizisi için anlaşma yapan ve Kerem Bürsin ile başrolü payaşacak olan oyuncu, Blu TV için düşünülen Yarım Kalan Aşklar Dairesi isimli projede de Ali Atay ile başrolde yer alacak. Koronavirüs salgını sonrasında tüm setler durduruldu, projelerin ne olacağı da belli değil. Hala bu diziler yapılacak mı, çekimler ne zaman olabilir bu konular bilinmediği için kariyer noktasında ünlü oyuncu krizin bitmesini beklemek durumunda.

Koronavirüs salgını nedeniyle sevgilisi Murat Dalkılıç ile birlikte evinde dinlenmekte olan Hande Erçel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla göz dolduruyor.Oyuncu instagram hesabından evdeki alımlı halini paylaştı.

Hande Erçel’in kıyafeti, tarzı ve duruşu çok beğenildi. Dikkat çeken detay ise ayakkabıları oldu. Bazı takipçileri, ayakkabıların kombine yakışmadığını düşünerek “O ayakkabılar ne öyle” diye yorumda bulundu. Kimi hayranları ayakkabıları tarz bulurken, bazıları ise bu ayakkabıları 2015 yılında da giydiğini hatırladığını belirten yorum yaptı.

Hande Erçel’in tarzı 750 binden fazla beğeni aldı ama ayakkabı konusunda görüşler farklıydı.İşte o paylaşım:

Studio’home ????

Hande Erçel'in her şeyi iyi güzel de o ayakkabılar neydi öyle! 7