Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisi çekimleri biter bitmez Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktı!

Öğretmen dizisi çekimleri biter bitmez Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında Pazar günü 9. bölümü ile final yapacak olan Öğretmen dizisinin arkasından ağıt yakan izleyiciler, isyanın sesinin kısılmasından son derece rahatsız… Öğretmen dizisinin çekimleri tamamlandı, tüm ekip okulun önünden poz verdi ve vedalaştı… Öğretmen dizisinin önemli karakterlerinden birisi ise Cuma akşamı Kırmızı Oda dizisinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Öğretmen dizisinde Ziya karakterini canlandıran Ruhi Sarı, çekimlerin tamamlanmasının ardından tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’ya konuk oldu. Kırmızı Oda’nın bu hafta ekrana gelecek olan 11. yeni bölümünde Ruhi Sarı da konuk oyuncu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

1990’lı yıllardan bu yana ekranda yer almakta olan ödüllü oyuncu Ruhi Sarı, birbirinden farklı birçok karaktere hayat verdi. Oyuncu bu sefer ise ailesine kötü davranan bir baba karakterine hayat verecek. Dizinin 11.bölüm fragmanında Ruhi Sarı’nın yer aldığı kısa bir sahneyi videoda bulabilirsiniz.

Diziden geçen hafta Celil Nalçakan ayrılmıştı. Alya karakterine hayat veren Melisa Sözen ise bu bölümde de yer alacak.

Ayrıca Sema Keçik ile Melek karakterinde Nilsu Yılmaz da Kırmızı Oda dizisinde bu hafta konuk olarak yer alacak isimler arasında bulunuyor.