Ana sayfa Dizi Fragmanları Koronavirüs şokundan sonra Gönül Dağı dizisi yayınlanacak mı?

Koronavirüs şokundan sonra Gönül Dağı dizisi yayınlanacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, Cumartesi akşamlarının yeni neşe kaynağı oldu. Dizi reyting sonuçlarıyla da gayet iyi bir noktada bulunuyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri Eskişehir Sivrihisar’da yapılıyor.

Geçtiğimiz gün Gönül Dağı dizisinde başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan’ın koronavirüse yakalandığı ve 11 günlük karantinanın ardından da bu hastalıktan kurtulduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncu, yeniden setlere döneceğini duyururken, Ali Düşenkalkar ile birlikte sette çalışan 38 kişinin daha koranavirüse yakalandığının ortaya çıkması herkesi üzmüştü.

Gönül Dağı dizisi şimdiye kadar 3 bölüm olarak yayınlandı ve izleyiciler çok beğendi. Ancak bu koronavirüs sorunu nedeniyle dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Gönül Dağı dizisinin 4.bölümü 14 Kasım Cumartesi akşamı ekranda olacak.

Hatta 4. bölümden yeni görüntüler de yayınlandı. Eldeki stoklarla bu koronavirüs sıkıntısının da aşılacağı ve izleyicilerin stok bölümler sayesinde dizinin yayını konusunda bir sorun yaşamayacakları da belirtiliyor.

Gönül Dağı dizisinin 4. bölüm 2. fragmanı neşeli anların yaşanacağını gösteriyor. İşte detaylar.