Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisi geliyor, 2 dizi için büyük risk var!

Öğretmen dizisi geliyor, 2 dizi için büyük risk var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde önemli yapımlarıyla dizi dünyasının en iddialı kanalı konumuna gelen Fox TV, yine bambaşka bir yapımla 4 Mart Çarşamba günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Öğretmen aykırı bir dizi ve daha önce hiç deneyimlenmemiş bir hikayeye sahip.

Çarşamba akşamları reyting yarışına yeni bir soluk ve büyük bir rekabet getirecek olan Öğretmen dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol bulunmakta.

Güçlü kadronun yanı sıra müthiş de bir hikayesi olan Öğretmen, ekranda görmeye pek de alışılan türden bir yapım değil. Bu nedenle de ilgi çok yüksek olabilir… Çarşamba dizi rekabeti ise karma karışık bir hal alacak.

Öğretmen dizisi geliyor, 2 dizi için büyük risk var! 9

Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri yine iyi reytingler almaya devam edecektir. Ancak TRT1 ekranındaki Benim Adım Melek ve Show TV’nin Zemheri dizilerinin ilk etapta reytinglerinin düşmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Öğretmen dizisi geliyor, 2 dizi için büyük risk var! 10

İleri etapta şayet Öğretmen dizisi beklentilerin üzerine çıkar ise bu durumda hem Kuruluş Osman hem de Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinden de izleyici geçişkenliği yaşanabilir.

Dizideki oyuncular gerçekten çok etkili isimler ve Öğretmen’in reytinglerinin de yüksek olacağını şimdiden tahmin edebiliriz.

Öğretmen dizisi geliyor, 2 dizi için büyük risk var! 11