Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisinin hikayesindeki dikkat çeken noktalar!

Öğretmen dizisinin hikayesindeki dikkat çeken noktalar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin 1. bölümünü 4 Mart Çarşamba akşamı ekranda izleyebilirsiniz. Yep yeni bir yapım, farklı bir bakış açısı ve usta bir oyuncu kadrosu…

Fox TV yine herkesi ekran başına toplayacak bir yapım bulmuş gibi. Öğretmen dizisinin aykırı fragmanları ile müthiş bir ilgi zaten oluştu. Şimdi ilk bölümün reytingleri merakla bekleniyor. Peki dizinin hikayesi nasıl ve ilk bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Hikaye; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır.

Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır.

Bu olaydan bir sene sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır.

Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır… Akif Öğretmen; herkese büyük bir ders verecektir…