Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisi herkesi ters köşeye yatırdı!

Öğretmen dizisi herkesi ters köşeye yatırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Öğretmen dizisinin ilk bölümü 4 Mart Çarşamba akşamı yayınlandı. Fox TV’nin farkındalık yaratan dizisinde İlker Kaleli, ekrana dönüşüyle hayranlarını mutlu etti. Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol da dizinin başrollerinde bulunuyor.

Son dönemin en anlamlı dizilerinden birisi olarak değerlendirilen Öğretmen için sosyal medyada çok sayıda olumlu yorum yapıldı. İzleyiciler, dizinin konusuna ve performanslara bayıldıklarını belirten ifadelerde bulundu. Dizi adeta ters köşe sahneleriyle ekranda parlıyor. Eğitici bir yapım, ayrıca gençlerin düştükleri durumu da çok net bir şekilde ifade ediyor. Günümüz yaşamına dair ciddi göndermeler var.

Öğretmen dizisi 2.bölümü 11 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak ve yine çok etkileyici sözler duyacaksınız. İlker Kaleli’nin canlandırdığı Akif öğretmenin şu sözü çok anlamlı:

“Birbiri için yaşamak doğanın kanunudur.Hayatta hiçbir şey yalnızca kendisi için var olmaz. Eğer ortada bir biz varsa ben olabilirim. Eğer ortada sen varsa o zaman ben var olabilirim. Ne olur anlayın.”

İşte Öğretmen dizisinin 2.bölümünden 1. fragman: