Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisi heyecanı alınan karar ile izleyicilerin kursağında kaldı!

Öğretmen dizisi heyecanı alınan karar ile izleyicilerin kursağında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin 2020 yılı sürprizi olan Öğretmen dizisinde yayınlanan ilk 4 bölüm büyük beğeni topladı. İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı başrolde buluşturan Öğretmen dizisinde sette çalışmalar başladı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında çekimler durdurulmuştu. Ekip aradan geçen 4 ayın ardından yeniden sette bir araya geldi. Medyapım’ın resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan video ile de Öğretmen dizisinde çekimlerin başladığı resmen duyuruldu.

Serhat Kılıç, Şerif Erol, Afra Saraçoğlu’nun da başrolünde yer aldığı dizinin ekibi yeni sezonda da izleyenlerin aklını başından alacak sahnelerle ekranda yer alacak. Büyük bir toplumsal dersin de verildiği dizide yeni dönem heyecanla bekleniyor.

Medyapım tarafından yapılan paylaşımda “Öğretmen sete çıktı. Yeni sezonda Fox’ta derse devam” denildi. Dizinin 5. yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği konusunda henüz net bir tarih yok. Ancak Medyapım tarafından yapılan duyuruda dizinin 5.bölümünün Ekim ayında izleyici ile buluşacağı ifade edilmişti.

İşte bu durum da izleyicilerin canını fena halde sıktı. Temmuz ayında çekimlerin başlıyor olmasına rağmen, yayınların Ekim ayında başlayacak olması bir hayli can sıkıcı bir gelişme olarak yorumlanıyor. İzleyiciler sosyal medyada bu duruma isyan eden yorumlar yapmakta.

Birçok dizi Ağustos sonu veya Eylül ortasında yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Öğretmen ise Ekim ayına kadar izleyicilerini bekletecek.

Medyapım tarafından geçtiğimiz hafta yapılan duyuruda şu bilgiler verilmişti: ” İlk sezonuna pandemi sebebiyle ara veren dizimiz 32 bölüm daha çekilecek. Ekim ayında yeniden izleyicisiyle buluşacak olan dizinin Mayıs 2021’ de 36. bölümüyle final yapması planlanıyor.”

Öğretmen dizisi heyecanı alınan karar ile izleyicilerin kursağında kaldı! 7

İşte Öğretmen dizisi hayranlarının heyecan ve merakla bekledikleri, setin başladığını gösteren o video: