Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisi heyecanı katlandı, peki ne zaman başlayacak?

Öğretmen dizisi heyecanı katlandı, peki ne zaman başlayacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak Öğretmen öne çıkmıştı. İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı başrolde buluşturan dizi bir Japon uyarlaması… Sert bir hikayesi bulunan Öğretmen dizisinin en önemli özelliği ise toplumsal farkındalık sağlayacak şekilde konulara eğilmesi.

Poyraz Karayel dizisinden sonra Akif öğretmen olarak ekrana dönüş yapan İlker Kaleli, yayınlanan ilk 4 bölümdeki performansı ile büyük beğeni kazandı. Dizinin kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluştu. Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimler Mart ayında durdurulmak zorunda kalmıştı.

Geçtiğimiz hafta yeniden sete çıkan Öğretmen dizisi ekibi, keyifli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni bölümlerden sahneler yoğun bir tempoda çekiliyor. İlk hedef stok bölümler oluşturmak. Böylece pandeminin 2. dalgasına yönelik bir gelişme olur ise dizi ekibi hazırlıklı olmayı amaçlıyor.

Öğretmen dizisi heyecanı katlandı, peki ne zaman başlayacak? 8

Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Serhat Kılıç’ın da kadrosunda yer aldığı Medyapım – MF Yapım ortaklığındaki dizinin senaryosunu Merve Girgin yazıyor. Koray Kerimoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Öğretmen dizisi heyecanı katlandı, peki ne zaman başlayacak? 9

Peki sette neler yaşanıyor? Ekip mutlu ve yeniden bir araya geldikleri için heyecanlılar. Ayrıca enerjik bir şekilde çekimlere başlayan Öğretmen ekibi, izleyici ile buluşmayı da sabırsızlıkla bekliyor. İşte dizinin çekimlerinden görüntüler: