Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisi yok, ne zaman döner kimse bilmiyor!

Öğretmen dizisi yok, ne zaman döner kimse bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisinin yokluğu hemen fark edildi! Fox TV ekranında ilk 4 haftalık performansı ile büyük dikkat çeken Öğretmen dizisinin 5. yeni bölümü için izleyicilerin ne kadar süre bekleyecekleri bilinmiyor. İlker Kaleli ve Ceren Moray’a başrolde buluşturan dizinin çekimleri, koronavirüs salgını nedeniyle durduruldu.

Medyapım imzalı dizinin akıbeti hakkında kimse bir şey bilmiyor.Yapımcı Fatih Aksoy da süreci izlemekte ve şu aşamada yapacak pek de bir şey olmadığı düşüncesinde. Kimilerine göre bu sezon bitti. Kimilerine göre ise Nisan’dan sonra yeniden setlerde çalışmalar başlayabilir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın getirdiği özel kıyafetler ve sıkı denetim ve dezenfekte işlemleri ile setler yürüyebilir mi? Bu da net bilinmiyor.

Öğretmen dizisi yok, ne zaman döner kimse bilmiyor! 8

Ancak bilinen bir gerçek var ki, dün akşam Fox TV’nin özel bölüm diye dizinin kolajını yayınlaması izleyicileri tatmin etmedi. Birçok kişi yeni bölümün olmaması nedeniyle çok üzüntülüydü. Sosyal medyada yapılan yorumlarda diziye çok alıştıklarını ve boşluk hissettiklerini belirten izleyiciler vardı.

Bir izleyici diyor ki, “Evde sıkıldığım eşyalarla konuştuğum kendi kendime güldüğüm yetmiyomuş gibi sevdiğim dizilerin yeni bölümleri çekilmemiş.”

Öğretmen dizisi yok, ne zaman döner kimse bilmiyor! 9

Bir başkası da “Yeni bölüm gelecek diye çok heveslenmiştim” diyor. Bu ve benzeri çok sayıda yorumu sosyal medya platformlarında bulabilirsiniz.

Peki bu bize neyi anlatıyor? Öğretmen dizisinin ve Akif Erdem karakterinin tuttuğunu… Fox TV, bir dizisinde daha büyük başarı yakaladı. İşler yolunda giderken çıkan koronavirüs salgınının sektörü nasıl etkileyeceği ise kimse tarafından bilinmiyor.