Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisinde artık bazı gerçekler ortaya dökülüyor!

Öğretmen dizisinde artık bazı gerçekler ortaya dökülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Öğretmen 4.yeni bölümü ile 25 Mart Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağından detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Öğretmen 4. bölüm 2.fragmanında Akif hocanın kimseyi öldürmediğini öğrenen öğrenciler ne yapacaklar? Akif hoca onlara her şeyi anlatmak istiyor ama bayılıyor. Akif hocaya ne olacağı da merakla beklenecek.

Öğretmen dizisinde artık bazı gerçekler ortaya dökülüyor! 7

Büyük ilgi gören Öğretmen dizisinde olayların nereye bağlanacağı en çok sorulan soru. Bu olayların bağlantı noktasının 4. bölümde ortaya çıkması beklentisi hakim. Akif hocanın öğrencilere anlatacakları,dizinin ilerleyen bölümleri açısından da önemli bir yönelime işaret edebilir.

Diğer yapımlara benzemeyen, bambaşka bir konsepti olan Öğretmen dizisinde ekran başındaki izleyicilere birçok dersler veriliyor. Akif hocanın öğretmenliği sadece ekran başına geçen gençler için değil, onların aileleri için de önemli noktalara temas etmesi. Zira dizi gerçek hayat ile paralellik kuran bir yapıya sahip..İşte 4.bölümden 2. fragman: