Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinde gerçekler ortaya çıkıyor, büyük resmi kimse göremiyor!

Öğretmen dizisinde gerçekler ortaya çıkıyor, büyük resmi kimse göremiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Öğretmen dizisinin ilk 3 bölümü yayınlandı ve büyük ilgi görmeye de devam ediyor. Hayatı sorgulatan bir yapım olması nedeniyle dikkat çeken dizide İlker Kaleli’nin sürükleyici oyunculuğu dizinin en önemli şansı konumunda.

Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol da önemli karakterlere hayat veriyor. Aksiyonun bitmediği dizide ağır bir ruh haline giren öğrenciler, tüm bu yaşananlardan birçok hayat dersi çıkartıyor. Akif Erdem ise kimseyi öldürmeden, zarar vermemeye çabala harcayarak Rüya’nın başına gelenlerin ortaya çıkmasını sağlamaya çalışıyor.

Öğretmen dizisinde her bölüm bazı sırlar arka arkaya ortaya çıkıyor. Ancak Akif Erdem neden bu noktaya geldi? Bunca destek olan insan neden böyle bir şeyin içine girdi? Bu şekilde bir yöntemi neden tercih etti? Zeynep’i bu olaydaki ilgisi ne? İşte bu gibi sorular var ve bunlara yanıtlar net olarak verilemediği için izleyici büyük resimde ne olduğunu henüz göremedi.

Öğretmen dizisinin 4.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizinin koronavirüs önlemleri çerçevesinde set çalışmalarını durduracağı da ortaya çıktı.

Öğretmen’in 4. bölümü 25 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak ama sonrasında kaç bölüm stok var, çekimlere ne kadar ara verilecek henüz bilinmiyor.