Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisinde hayretler içinde bırakan ters köşe!

Öğretmen dizisinde hayretler içinde bırakan ters köşe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –– Öğretmen dizisi daha 2. bölümünde ters köşelere başladı! İlker Kaleli’nin yeniden ekrana döndüğü Öğretmen yeni bölümünde herkesi şaşırtacak bir ters köşe geliyor. Akif öğretmenin bu planından Metin Müdür de haberdar ve o da olayların içinde…

11 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 2.bölümden 2. fragman paylaşıldı.Metin müdür, yemek götürme bahanesi ile Akif ile buluştu. İkisinin sarıldığı anlar dikkatleri çekti. İzleyiciler için tam bir ters köşe sahne oldu.

Ceren Moray, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu ve Şerif Erol’un da başrolünde yer aldığı dizi yeni bölümünde çok ilginç bir hal alacak.

Akif’in bir psikopat değil aslında gerçekleri ortaya çıkartmak üzere birçok kişinin işbirliğinde profesyonel bir kişi, “Hoş geldin müdürüm” deyişine basılır ise polis olma ihtimali de yüksek.. Akif’in Rüya’nın katilini bulmak için de büyük bir organizasyonun bir parçası olduğu anlaşıldı.

İzleyiciler bu manzaya bir hayli şaşırdıklarını belirten yorumlarda bulundu. Öğretmen dizisi kalitesi ile adından çok konuşturuyor.

İşte Öğretmen dizisi 2.bölüm 2. fragmanı: